Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Erdélyben is élnek Vérfarkasok?

Tcsehi kérdése:

Erdélyben is élnek Vérfarkasok?

Figyelt kérdés
Mivel a vámpírok egyik törzshelye ezért nem ismerek egy farkast se a vidéken.

2016. jan. 9. 22:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
41%
És azt nem írja a wiki, hogy a démonok ösei a sárkányok voltak?
2016. jan. 10. 12:18
 12/23 anonim ***** válasza:
Vérfarkas nem de valódi igen. Sokkal izgalmasabb szituáció ha körbevesznek :)
2016. jan. 10. 22:59
 13/23 anonim válasza:
Vlad - Vladislău . semmi köze nincs a sárkányhoz..ez egy román keresztnév.
2016. jan. 13. 18:17
 14/23 anonim ***** válasza:
L18 neked 18 az IQ -d hogyan sikerült ide beregisztrálnod ?
2016. jan. 13. 23:14
 15/23 anonim ***** válasza:
58%
olvasd el az utolsó mondatot és menj haza sirni, ahogyan azt az üzenteben is megirtam neked az erősen hátrányos helyzetűek kérem kiméljenek, köszönöm, ha ezt nemtudjátok felfogni akkor már csak az iskolaügyet lehet hibáztatni a sok fogyatékos miatt ... A Dracul név azonban eredetileg a Sárkány Lovagrendre utalt, a sárkány ugyanis latinul draco. hol látjátok itt a vladot ? vagy túl sokat drogoztok vagy túl keveset...
2016. jan. 13. 23:17
 16/23 anonim válasza:

bmeg ott a wikipédia a hülyeséggeiddel fordulj fel-éjük..

A Drǎculea, Vlad román keresztneve, apja nevéből, a Draculból származtatható. A dracul a modern román nyelvben ördögöt jelent, de Vlad korában sárkányt és démont is jelentett. A Dracul név azonban eredetileg a Sárkány Lovagrendre utalt, a sárkány ugyanis latinul draco.

de Vlad korában sárkányt és démont is jelentett. !!!

puszi

2016. jan. 15. 13:51
 17/23 anonim válasza:
jjaa és értelmes ember nem a wikihez fordul , hanem a könyvekhez ..vagy az idős rokonaikhoz , tanáraikhoz , akik jobban tudják ismertetni velük a történelem valós oldalát. Értelmes ember nem kárunkodik , hanem józanul érvel , nem oltogat.
2016. jan. 15. 13:56
 18/23 anonim ***** válasza:

Ejj-ejj... sok a kábszi kérező. De am tessék akik vitatkoztak: [link]

Először a Leslie L. Lawrence: Sziget a ködben-ből akartam kimásolni egy darabot ide de nem találtam a pendrive-ot amin a könyv van. De szntem ez az oldal is jól összefoglalja.

2016. jan. 24. 19:58
 19/23 A kérdező kommentje:
Engem Vlad nagyon nem érdekelt...A kérdésben is "Vérfarkas" van. Ez már szinte offolás amit csináltok.
2016. jan. 24. 21:22
 20/23 anonim ***** válasza:
Pedig Drakula is egy jó téma... másokat attól még érdekelhet, hogy te lekakkantod... amúgy a román hitvilágban (vagy nem tudom mijük van azoknak a primitíveknek) vannak farkasok, emberfarkasok, farkasemberek, vérfarkasok, prikolicsok (remélem jól írtam). Állítólag a vámpírok is képesek farkasemberré, vérfarkassá változni... De mondom sok a kábszi... ezek csak legendák amiket ha túl sok anyag fogy akkor magad elé haluzol... de utánaolvasgatni érdekes, ha a fantáziád megmozgatja az ilyesmi... csak ne a Twilight-ból tájékozódj.
2016. jan. 25. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!