Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Egy szellem kislány vagy egy...

Egy szellem kislány vagy egy szellem kisfiú a félelmetesebb?

Figyelt kérdés
2015. nov. 9. 18:28
1 2 3
 11/28 Legoman ***** válasza:
83%

Van egy rokonom, akinek a házában találkoztam a kislánnyal.

Házhoz ragadt szellem, és mikor ott vagyok, akkor mindig látom.

Volt, hogy éjszaka arra keltem fel, hogy valaki kopogtat a szobaajtón. 3 ugyanolyan erőteljes koppanással. Rokonom és én voltunk csak a házban, és két külön szobában. Felkeltem az ágyból (éjszaka volt), elővettem a zseblámpám (nem akartam a rokonomat felkelteni), kimentem, de addigra már nem volt ott.

A kisfiú szellemét, pedig egy hotel szobában láttam. Kinéztem az ablakon, amikor éreztem, hogy valaki figyel engem hátam mögül. Megfordultam és egy kisfiút láttam ott, de nem volt ott sokáig, és nem is kereste velem a kapcsolatot. Utána képeket láttam ő róla, és az anyukájáról, ahogy megölelik egymást, majd ennyi, és azóta nem jelentkezett.

De láttam persze a saját otthonomban is nem is egyet, és kiskoromban is láttam nagyon sokat.

2015. nov. 9. 20:30
 12/28 anonim ***** válasza:
Te valami szellemlátó lehetsz
2015. nov. 9. 20:36
 13/28 A kérdező kommentje:
Köszi, aki értelmeset válaszolt, azt hittem már nem lesz ilyen :D
2015. nov. 9. 20:40
 14/28 anonim ***** válasza:

Egyértelműen egy kislány. Bár a gyerek szellemek amúgy is félelmetesebbek mint egy felnőtt szelleme.

Na ez eléggé hülyén hangzott xd

2015. nov. 9. 20:55
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem hangzott hülyén szerintem is egy kislányé a legfélelmetesebb, már a vékony hangja miatt is, csak kíváncsi voltam más véleményére, hogy milyen szellemet alkossak meg a regényemben
2015. nov. 9. 21:02
 16/28 A kérdező kommentje:
És az állatoknak is lehet szelleme
2015. nov. 9. 21:03
 17/28 anonim ***** válasza:
A painkiller nevű játékban a kisfiúk elég ijesztőek voltak, mert miután szétlőttem a fejüket jött az alsótestük továbbra is utánam :D
2015. nov. 10. 14:30
 18/28 A kérdező kommentje:
:D
2015. nov. 10. 16:40
 19/28 anonim ***** válasza:
marmegint ez a kerdes?
2015. nov. 10. 19:01
 20/28 anonim ***** válasza:
minel cukibb valami annal felelmetesebb tud lenni. itt az erzekekre jatszanak ra. ha szerinted a kisfiuk a cukibbak akkor azok a felelmetesebbek szamodra...
2015. nov. 10. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!