Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tényleg léteznek sellők?

Tényleg léteznek sellők?

Figyelt kérdés

Régen Hallottam hogy a tv ben valamelyik tudományos csatornán beszélnek róluk.

Állítólag van rá bizonyíték hogy léteznek.

2015. okt. 21. 18:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Tényleg nem léteznek.
2015. nov. 1. 15:12
 22/23 anonim válasza:
Az a helyzet hogy egyszer a párommal elmentunk nyaralni egy gyönyörű tenger parthoz . Elmentünk egy hajótúrára és etisztán emlékszem hogy kiestem a hajóból és ráadásul nem is tudok úszni mély vízben . A párom napozott . Amikor beleestem a vízbe éreztem hogy valaki mintha tartana . Lehajoltam a vízalá és egy sellő volt . Lehúzott a vízalá és azt mondta hogy nyugi tudsz levegőt venni a vízalatt . Ez az ő ajándéka volt és azt mondta hogy azért tudok majd életem végéig lélegezni a vízalatt metz nem hívtam fel a sellőre a figyelmet . Én azóta is minden természetfeletti állatot tisztelek és hiszek bennük . A sellőnek megfogadtam hogy ezt mind titokban tartom hogy a faj nehogy lebukjon
2020. máj. 22. 10:44
 23/23 anonim ***** válasza:
Aha. Jól titkolod.
2020. máj. 22. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!