Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tényleg léteznek sellők?

Tényleg léteznek sellők?

Figyelt kérdés

Régen Hallottam hogy a tv ben valamelyik tudományos csatornán beszélnek róluk.

Állítólag van rá bizonyíték hogy léteznek.

2015. okt. 21. 18:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A sellőláb nem annyira nagyon ritka torzulás, főleg a amerikaiak által vegyszeresen bombázott Vietnamban. Ilyenkor a két láb csontjai többé-kevésbé összenőnek. Esetenként szétválaszthatók, de mindig együtt jár különböző belső szervi problémákkal, példádul lyukas szívvel, meg hasonlókkal, mivel ez egy rendellenes DNS működés eredménye az embrionális fázisban. Ha jól rémlik, az ún. balos gén működik hülyén, és okoz kényelmetlenül halálos, vagy majdnem halálos mutációkat. De ez ugye nem a legendás sellő, hanem egy szerencsétlenül járt család szerencsétlen gyereke.
2015. okt. 21. 21:39
 12/23 anonim ***** válasza:

Valójában léteznek sellők, de nem azokra a csini sellő lányokra gondolok, hanem a tengeri tehenekre, mert ugyanis a dugongok-nak nevük malájul tengeri nőt, sellőt jelent. Ezek az állatok akár 70 évig élhetnek. Félig ember és félig hal nem létezik. A kis hableány valójában egy nagy kövér tengeri tehén. :D

[link]

2015. okt. 21. 23:01
 13/23 anonim ***** válasza:
42%

Tudománnyal foglalkozó TV-csatornán még nem hallottam sellőkről beszélni.

Ez az én hiányosságom...

Hallottam viszont arról, hogy Hófekérke nem, de a hét törpe létezett. Igaz, nem bányászok voltak, hanem cirkuszban léptek fel.

.

Gondoljunk csak bele, milyen sivár lehet a sellők szerelmi élete, ha kimerül abban, hogy a sellőlány lerakja ikráit, aztán a sellőfiú kiengedi az ikrákra spermáját!

Milyen étzelmi élet az?

2015. okt. 22. 06:48
 14/23 anonim ***** válasza:

Sellők nem, de jedik igen. A jedik egyedül meditálnak, nagyon boldogok, mászkálnak mindenfelé, de nagyon kevesen vannak. Két jedi látásból felismeri egymást, de az illemnek tudva nem ismerkednek egymással. Jedi lehet férfi, vagy nő is.

A jediknek több fokozatuk van, erejük látásuk különböző, van padavan, lovag, harcos és mester is, meg végül tanácstag is, és ahogy tanulnak, úgy növekszik a hatókörük. Még padavanból is nagyon kevés van most, de a jóslat szerint létszám növekedésük várható.

2015. okt. 23. 05:51
 15/23 anonim válasza:
Egyébként az Animal Planeten volt róluk egy fényképpel meg mindennel ellátott dokumentum film (Sellők: A bizonyíték vagy valami ilyesmi címmel). De ez kiderült ,hogy kreáció volt csupán a csatorna népszerűségének megdobásának céljából.
2015. okt. 26. 13:18
 16/23 anonim ***** válasza:
2015. okt. 26. 13:43
 17/23 anonim ***** válasza:

Remélem még érdekli,mert itt a válasz.Aki eddig úgy gondolta,hogy nincsenek,a videó után már nem úgy fogja.

https://www.youtube.com/watch?v=qEUnGK593Gc

2015. okt. 27. 09:41
 18/23 anonim ***** válasza:
Amiről JO8X beszél az a Sellők:Az új bizonyítékok(Mermaids:The New Evidence)(Az tényleg hamis)
2015. okt. 27. 09:46
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszi az infót, sokat segített :D :D
2015. okt. 27. 11:15
 20/23 anonim ***** válasza:

Az Animal Planeten láttam egy filmet ami sellőkről szól, a címe: Sellők: a megtalált test

ha akarod nézd meg, nagyon érdekes😊

2015. okt. 30. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!