Tényleg léteznek sellők?
Régen Hallottam hogy a tv ben valamelyik tudományos csatornán beszélnek róluk.
Állítólag van rá bizonyíték hogy léteznek.
Valójában léteznek sellők, de nem azokra a csini sellő lányokra gondolok, hanem a tengeri tehenekre, mert ugyanis a dugongok-nak nevük malájul tengeri nőt, sellőt jelent. Ezek az állatok akár 70 évig élhetnek. Félig ember és félig hal nem létezik. A kis hableány valójában egy nagy kövér tengeri tehén. :D
Tudománnyal foglalkozó TV-csatornán még nem hallottam sellőkről beszélni.
Ez az én hiányosságom...
Hallottam viszont arról, hogy Hófekérke nem, de a hét törpe létezett. Igaz, nem bányászok voltak, hanem cirkuszban léptek fel.
.
Gondoljunk csak bele, milyen sivár lehet a sellők szerelmi élete, ha kimerül abban, hogy a sellőlány lerakja ikráit, aztán a sellőfiú kiengedi az ikrákra spermáját!
Milyen étzelmi élet az?
Sellők nem, de jedik igen. A jedik egyedül meditálnak, nagyon boldogok, mászkálnak mindenfelé, de nagyon kevesen vannak. Két jedi látásból felismeri egymást, de az illemnek tudva nem ismerkednek egymással. Jedi lehet férfi, vagy nő is.
A jediknek több fokozatuk van, erejük látásuk különböző, van padavan, lovag, harcos és mester is, meg végül tanácstag is, és ahogy tanulnak, úgy növekszik a hatókörük. Még padavanból is nagyon kevés van most, de a jóslat szerint létszám növekedésük várható.
Remélem még érdekli,mert itt a válasz.Aki eddig úgy gondolta,hogy nincsenek,a videó után már nem úgy fogja.
Az Animal Planeten láttam egy filmet ami sellőkről szól, a címe: Sellők: a megtalált test
ha akarod nézd meg, nagyon érdekes😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!