Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy kell Démont idézni?

Hogy kell Démont idézni?

Figyelt kérdés
2015. okt. 8. 21:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
én 280 ft-ért szoktam a helyi kocsmában a soproni démont venni.
2015. okt. 8. 21:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Tescoban lehet kapni ház körüli felhasználásra ?
2015. okt. 8. 21:05
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Csak gazdaságos démont. De legalább nem szennyezi a környezetet....

https://www.youtube.com/watch?v=9GFubhnnNeI

2015. okt. 8. 21:09
 4/15 anonim ***** válasza:

1. Sehogy se KELL démont idézni.

2. Minek az neked?

2015. okt. 8. 23:10
 5/15 anonim ***** válasza:

A démonidézést alapvetően többféleképp is végre lehet hajtani. Amíg a legtöbb egyháznak vannak regulái és bevett szertartásai, úgy a fekete miséket szinte lehetetlen követni.

A modern sátánizmusban a démonok megjelenése szinte együtt jár a vallás gyakorlásával. Tehát aki gyakorolja a vallást és elfogadja a tanokat, azt hamarosan meglátogatja a démonok egyike, méghozzá a lehető legmegnyerőbb külsőben. Ehhez persze komoly lelketlenségi munka is kell. (ÁLLÍTÓLAG)

A klasszikus démonidézés valamivel hangulatosabb. Kell pár megszentségteleníthető kegytárgy (kehely, templomi ostya, stb) egy rakás fekete mágiában jártas nő. Pár liter csecsemőzsírból főzött kence, fordított kereszt, meg egy pohár vizelet... Na ezeket kell a legbetegebb legperverzebb módon kevergetni a boszorkányszombaton. A démonok elvileg a körtánc és az orgia között jelennek meg.

2015. okt. 8. 23:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha elfogadz tőlem egy tanácsot:

-Mit mond Kőműves Kelemen a fiának, miközben sietnek a fiú anyjához?

-???

-Gyere fiam, mert anyád már vár!

Gondolkodj el rajta...

2015. okt. 8. 23:37
 7/15 anonim ***** válasza:

Addíg, míg nem tudsz védekezni ellenük és nem tudod hogy mi a "gyengéjük" addig nem ajánlom.

Általában nem szándéka egy démonnak sem megölni az embereket, de kegyetlenül meg tudja keseríteni az életed, meg gondolom azt sem szeretnéd hogy a te energiádon élősködjön;)

2015. okt. 9. 05:51
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

6#-os.

Amikor Kőműves Kelemen pedig vacsorázni hívja a fiát, akkor csak annyit mond:

-Fiam, gyere enni

anyád már FAL!

:-D

2015. okt. 9. 06:43
 9/15 Missi_Key ***** válasza:

[link]

ezen belül: [link]

de van egy másik is, azt hiszem..valahol az oldalon.

próbáld meg, csak előbb olvasgass utána, mert nem egészen úgy démonok mint az ördögűzős filmekben..

ha sikerült,meséld el, én egyszer próbáltam, nem történt semmi...de nekem nincs is igazi okom hívni őket, azt leszámítva hogy tudjam h léteznek...

írj ha sikerült :)

2015. okt. 10. 01:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Ki mondta hogy lehet?
2015. okt. 10. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!