Hogyan lehet átváltozni mágikus teremtménnyé?
Figyelt kérdés
Szeretnék valami mágikus teremtménnyé változni, mondjuk sellő, nimfa,boszorkány vagy ilyesm!! Nem akarok halandó lenni!2015. szept. 23. 19:51
11/23 A kérdező kommentje:
Igen FüligJimmy 88 arra gondoltam. Pont ahogy mondod!
2015. szept. 25. 20:24
12/23 A kérdező kommentje:
Én a halandó alatt azt értem, hogy nincs varázserőm hanem egyszerű ember vagyok.
2015. szept. 25. 20:29
13/23 anonim válasza:
Tudtad hogy varázserő nem létezik?
14/23 anonim válasza:
Teliholdkor állj gyertyába,majd helyezz egy egeret az ánuszodba. Addig eregesd benn a gázt amíg meg nem fojtod vele, utána egy nagy beszívás, kilövés, de úgy hogy az egér feje bent szakadjon. Közben kiabálj latinul, és énekeld az uram irgalmazz-t . Utána vájd ki az egyik szemed, lejts körtáncot, majd dugj meg egy kecskét latexban.
Gratulálok, elmegyógyintézet-töltelék lettél!
15/23 FüligJimmy88 válasza:
Nna, hát én továbbra is azt mondom, hogy nőj fel (mert gondolom gyerek vagy még, de ez csak tipp), vagy inkább úgy fogalmazok, hogy fogadd el magadat olyannak, amilyen vagy. Be kell látni hogy vannak olyan dolgok az életben amiken tudunk változtatni, de olyanok is, amiken nem. Ha nem működik egy kapcsolat meg lehet javítani, ha kevés a fizetésünk kereshetünk másik állást, ha odaégett a mákos nudli lehet rendelni pizzát... De például ha meghalt valaki, már nem lehet visszahozni, ha meghoztunk egy nehéz döntést azon már nem mindig lehet változtatni, stb... Őszintén szólva nem tudom hogy a te "problémádon" lehet-e változtatni, nem igazán érdekelt sosem, hogy van-e varázserőm, úgyhogy nem is foglalkoztam vele... De egy biztos: itt, ezen az oldalon, legfeljebb elvétve találhatsz egy-két jó tanácsot a sok beszólás között, mást nem nagyon. Szóval ha érdekel a dolog, nagyon mélyen bele kell magadat ásnod (javaslom a Széchenyi-könyvtárat a várban, ha az országban megjelenik egy könyv vagy folyóirat, abból van ott legalább egy példány), de fel kell készülnöd arra is, hogy talán nem is létezik, amit keresel.
17/23 anonim válasza:
Na, kiment a divatból a Tumblr-ös "triszexuális" meg "nemfolyékony" meg "női testbe született pánszexuális depressziós PTSD-S férfi" és a "igazából mókus vagyok csak emberi testben" és kellett egy új "különleges hópehely" komplexus kielégítő?
Értem hogy tök jónak tűnik sellőnek meg tündérnek meg unikornisnak meg csillámfaszlámának lenni de ez nem így működik.
18/23 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek mi értelme? Szóljon aki tudja a választ.
19/23 A kérdező kommentje:
Kérlek csak akkor írjatok választ, ha NEM SZÓLTOK LE, ÉS NEM ÍRTOK HÜLYESÉGET! Hanem normális választ, ahol nem azt fejezitek ki, hogy MENNYIRE NEM VAGYOK NORMÁLIS! Köszönöm.
2015. okt. 7. 15:39
20/23 anonim válasza:
Van rá mód. De ezt halandónak nagyon nehéz véghezvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!