Hogyan lehet átváltozni mágikus teremtménnyé?
Figyelt kérdés
Szeretnék valami mágikus teremtménnyé változni, mondjuk sellő, nimfa,boszorkány vagy ilyesm!! Nem akarok halandó lenni!2015. szept. 23. 19:51
1/23 anonim válasza:
sellő? hány éves vagy, 10? több lennél, szerintem aligha akarnál sellő lenni...
3/23 anonim válasza:
A sellő, és a boszorkány halandó...mindegy. A halál az emberiség legnagyobb ajándéka. Persze nem a hátramaradottaknak. Akármennyire is félsz a haláltól, jobb ha inkább beleásod magad a halál misztériumába, mint hogy félelmedben álomvilágba ringasd magad. Csak több leszel tőle.
4/23 FüligJimmy88 válasza:
Huo, szerintem a kérdező nem a haláltól fél, csak attól, hogy ilyen csíra marad mint mi, nulla mágikus képességgel... Ugye, kérdező? Na, amúgy nekem személy szerint semmi bajom nincs a jelenlegi létformámmal, de ha téged ennyire zavar, hogy nem tudsz a víz alatt lélegezni, vagy falakon átjárni, vagy mit tudom én... Szerintem kezd azzal hogy felnősz, utána már úgysem valószínű, hogy zavarni fog.
5/23 anonim válasza:
Nem tudom mennyire felnőtt. Engem a mélyebb indíttatások foglalkoztatnak. Ha nem nőtt fel, miért nem tette? Mi az, amivel nem tud, vagy mer szembenézni? Ha ő maga fogalmazta meg, hogy nem akar halandó lenni, akkor mindent egybevetve a "felnövés" egyet jelent az idő múlásával, a halálba való beletörődéssel, ami jelenleg félelmetes számára. A félelemnek két oka lehet. Vagy olyasmitől fél, amit jól ismer, de képtelen fölé kerekedni, vagy olyasmitől, amit nem ismer, és ez megrettenti. A halál mindkét lehetőségből jócskán tartalmaz elemeket. Elkerülhetetlen, legyőzhetetlen, és kiismerhetetlen az emberek többségének. Az ember az egyetlen élőlény a földön, ami az életösztönön túl is igyekszik ellenállni a halálnak. És az ember legtöbb problémája ebből származik. A halhatatlanság tűnne megoldásnak erre, de mivel ez összeegyeztethetetlen az élettel, és úgy általában mindennel amit ismerünk, elérhetetlen. Marad tehát ennek a víziónak a kergetése, vagy a halál elfogadása, mint az élet szerves része, és a halál megismerése. Ha elég mélyre ásol, az emberek legtöbb félelme, és problémája mögött a halált találod.
6/23 FüligJimmy88 válasza:
Persze, én ezt mind értem, csak arra akartam kilyukadni, hogy a halandó alatt az embert értette... Vagyis hogy különleges akar lenni. Persze jó lenne, ha adna valami támpontot, hogy most melyikünknek van igaza, mi legalább segíteni akarunk neki...
Szóval, kérdező?
7/23 anonim válasza:
Tippeljünk. Szerintetek hány éves a kérdező?
8/23 anonim válasza:
Az mindegy hány éves. Találkoztam már olyan emberrel is, aki 30-40 között akart vámpírrá változni, vagy vérfarkassá, etc. Nem hinném, hogy ez első sorban az illető korától függ. Sőt, még csak nem is az intelligenciától. A mágiával csak éppen hogy ismerkedők elég sokan vágynak ilyesmire nemtől, kortól, és szellemi képességektől teljesen függetlenül.
9/23 anonim válasza:
"mágikus teremtménnyé" nem átváltozik az ember, hanem ANNAK TEREMTIK!
Valaminek teremtettnek valami mássá átváltozása már nem teremtési folyamat, hanem mutáció.
10/23 anonim válasza:
Próbáldd ki a dugást, az sokkal jobb. Azt is elfelejted majd hogy föl tetted ezt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!