Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Találkozunk a halál után a...

Találkozunk a halál után a szeretteimmel?

Figyelt kérdés
Már nagy rég óta foglalkoztat ez a kérdés. Napokat tudok el tölteni azzal, hogy ezen gondolkodom, szóval a válaszokat előre is köszönöm!

2015. aug. 24. 11:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a mennyben biztos, hacsak nem az adott személy máshova jut! (pokol)
2015. aug. 25. 10:59
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. aug. 25. 14:20
 13/17 anonim ***** válasza:
A válaszokat olvasva elgondolkoztam rajta. Jó lenne ezt hinni.
2015. aug. 26. 23:39
 14/17 anonim ***** válasza:
57%

Ajánlom az Ezerrel című dalt! Eszedbe ne jusson olyan, hogy vissza kéne jusson az, ki megmondhatná neked!

Az, hogy oxigénhiányban meg halálfélelemben valaki mit haluzott, esetleg egyéb anyagok hatására, vagy félálomban, az nem tény.

Viszont elég hülye gondolat egyrészt, mert miért csak az emberek élnének örökké? Másrészt az összes létrejött és elpusztult egysejtűtől kezdve, az összes valaha élt embernek ott kéne lennie. Pont dinoszauruszokkal álmodtam, biztos egy túlvilági sugallat.

Minden a rendelkezésre álló anyagokból áll, és minden szana-szét lévő anyagokból épül fel, majd halála után átalakul, és szétmennek a darabjai. Minden táplálkozik valamivel, annyi mindennek kell élnie, és megdöglenie ahhoz, hogy élhessünk... A teljesség igénye nélkül is Napsütés, döglött fű, ami egysejtűek által lebontott dögökből, és szarból nőtt, aztán döglött kecske.

A Földön , de valószínűleg 1m3 vízben vagy földben is rettenetes mennyiségű élet keletkezik, és pusztul el egy nap alatt, és lehet, hogy nem csak a Földön van élet.

Sok lebegő egysejtű, eltaposott hangya, és hangyatojás, meg magzatszellem, meg egér, patkány, szúnyog, darázs lebeg a mennyben, vagy ezek pokolra kerülnek, mert az embernek nem hasznosak? :D

2015. aug. 27. 13:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Komolyan undorító a sok pokollal riogató álkeresztény pszichopata...
2016. szept. 27. 04:57
 16/17 anonim ***** válasza:
És mi a helyzet a pokollal riogató keresztény pszichopatákkal?
2016. szept. 27. 08:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Rájuk értettem, mivel az összes ilyen csakis álkeresztény pszichopata lehet. Azt hittem, elég világos...
2016. szept. 27. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!