Avanti ragazzi kérdése:
Lehet valóságalapja az elméletemnek?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm hajnal 4:40-körül elhunyt,aznap 4:50-körül sutttogásszerü hangra ébredtem és egy biciklilámpám nagyon lassan és gyenge fénnyel villogott olyan fokozaton amilyenre nem lehet állítani alapból ha ehhez hasonló eset történik mindig pánikba esek de most kicsit sem féltem jó elmúlásszerü érzésem volt.Azt hittem,hogy véletlenül nyomódott be és lemerült az ellem de ugyanaz az ellem még mindig jó.Az az elmélet hogy ez az ismerősöm búcsúzott el tőlem ezzel a cselekedettel.2015. aug. 23. 02:30
11/12 anonim válasza:
Igen. Amikor valaki meghal és elhagyja a testét, utána arra a helyre jut, amire gondol. Képességeihez mérten tud kommunikálni, és elektronikai dolgokat is működésbe tud hozni. Erre nagyon sok példa volt már. Úgyhogy könnyen lehet, hogy te is ezt tapasztaltad meg.
12/12 anonim válasza:
Lehet..A hittanos tanárnőm is mondta, hogy amikor egy szemely meghal,adhat valami jelet-búcsúzás képpen kb. 2 napig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!