Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehet valóságalapja az elmélet...

Avanti ragazzi kérdése:

Lehet valóságalapja az elméletemnek?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm hajnal 4:40-körül elhunyt,aznap 4:50-körül sutttogásszerü hangra ébredtem és egy biciklilámpám nagyon lassan és gyenge fénnyel villogott olyan fokozaton amilyenre nem lehet állítani alapból ha ehhez hasonló eset történik mindig pánikba esek de most kicsit sem féltem jó elmúlásszerü érzésem volt.Azt hittem,hogy véletlenül nyomódott be és lemerült az ellem de ugyanaz az ellem még mindig jó.Az az elmélet hogy ez az ismerősöm búcsúzott el tőlem ezzel a cselekedettel.

2015. aug. 23. 02:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Figyelj nem vonom ketsegbe amit irtal en ilyet nem tapasztaltam meg hogy valaki elbucsuzna tolem,de eltem mar at fura elmenyeket es azt kell mondjam konynen lehet hogy az ismerosod volt.
2015. aug. 23. 05:45
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

Fura búcsúzás.

Neked a hálószobában van a biciklid és ismerősd csak a lámpa bekapcsolását tartotta célszerűnek, miközben alszol?

.

Az ellemet peig dobd ki és tegyél a kütyübe elemet!

2015. aug. 23. 06:01
 3/12 anonim ***** válasza:
48%

# 2

Lehet, hogy esetleg nem fixen felszerelt, hanem az a típusú, egy mozdulattal a helyére pattintható és levehető bringa lámpái vannak, amit sokan szeretnek, és olyan helyen tartja őket a lakásban, ahová rálát az ágyban fekve. De csak találgatok.

(Bár láttam már olyat is, hogy valaki aki egyedül él, és a nagy értékű bringáját a társasházi lakásában nem meri a közös tárolóhelységben tartani, mert kétszer már feltörték, így felviszi az 1. emeleti lakásába, és az előszoba folyosón tárolja, ahová rálát a hálószobából.

2015. aug. 23. 08:02
 4/12 Legoman ***** válasza:

Könnyen lehet.

Ismerősöm is élt már át hasonlót hajnalban, csak ő arra kelt fel, hogy valaki a nevét ordítja.

2015. aug. 23. 10:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a biciklin nem szoktam rajta hagyni a lámpát és olyan helyen van ahonnan rálátok
2015. aug. 23. 13:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Ez nem elmélet, hanem egy megalapozatnan, ellenőrizhetetlen hipotézis.

Amúgy pedig nem fontos, hogy van-e valóságalapja. Ha neked ez jó és megnyugtató érzést okozott, akkor hagyd meg így, nem kell továbbgondolni.

2015. aug. 24. 16:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Rengeteg hasonló sztori van. Mondhatni, hogy beleképzelés, de sokszor az illető nincs tudatában annak, hogy valaki elhunyt, és később köti össze a furcsa jelenségekkel.

Hogy bővítsem a kört: nagymamám azt álmodta a szomszéd (fiatal) lányáról, hogy fekszik a tó partján és belelóg a haja a vízbe. Rossz érzésekkel ment át reggel, megkérdezni, hogy történt-e vele valami. Később kiderült, aznap hajnalban a lány és a barátja szén-monoxid mérgezésben életét vesztette.

2015. aug. 24. 18:39
 8/12 A kérdező kommentje:
Akkor jó volt de amikor a suttogást hallotam hirtelen enyhén rossz érzésem lett.Amikor az eset történt még nemtudtam hogy bekövetkezett a tragédia miután megtudtam azután hetekkel gondoltam csak erre az "elméletre"
2015. aug. 24. 23:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Én azt tartom, hogy az agyaddal tud babrálni egy elmúló energiahalmaz, de a tárgyakat, lámpát azt nem tudja babrálni. Bármily nehéz is ezt felfogni!
2015. aug. 26. 23:04
 10/12 anonim ***** válasza:

és mi az elméleted? hogy az ismerődöd jelzett?

könnyen lehet.

Velem kétszer történt ilyen. Egyszer pl. a gitárom húrja pendült meg.

Nekem is bent van a biciglim, mert olyan nagy a szoba

2015. aug. 31. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!