Duenna kérdése:
Hibernáló kamrákban alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket?
Figyelt kérdés
Állítja a titkos űrprogram informátora2015. aug. 8. 11:52
11/12 anonim válasza:
Én tudom miről beszélsz de egy laikusnak ezt ne mond mert idiótának néznek.Még ha ufókkal jösz akkor is de nem ennyire.Bár ezekben az óriásokban én sem hiszek csak a földönkívüliekben.Szoktam is olvasgatni de nem mondom senkinek mert hülyének néznek,illetve nézzen az utánna akit érdekel.Ufókban én például a statisztika miatt hittem,kizárt hogy egyedül legyünk így olvasgatni kezdtem.
12/12 anonim válasza:
Jah a magyarokat meg lehet érteni hogy nem olyan spirituálisak.Mindig a szart nyomták elé és a kemény igazzságot,sőt az embereknek idejük sincs mert halálra dolgozzák magukat ebben a hülye országban.Ufókban meg azért nem hisznek mert ritka de nagyom.Évente egyszer van valami,míg Amerikában minden hétre jut egy komolyabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!