Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A wiki szerint Mihály arkangya...

A wiki szerint Mihály arkangyal földi megtestesülése Szent György volt . én ezt nem hiszem, de nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 20:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Most tényleg Jézus igazi születésnapja meg Szent György sárkányirtása a legfontosabb kérdés egy keresztény számára?

Ahelyett hogy ilyen hülyeségekre fecsérled a figyelmed, átgondolhatnád, hogy hány emberrel voltál bunkó a mai napon, és mit csinálhatnál jobban legközelebb...

2015. júl. 27. 22:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló bocsánat de talán az én dolgom hogy mi fontos számomra s mi nem . Én sem mondom meg hogyan éld életed . Miképp alakítsd sorsod , hogyan állíts fel fontossági sorrendet . Ezért megkérnélek Te se tedd ( Ne ítélj hogy ne ítéltess )
2015. júl. 27. 22:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Én ma pont gondolkodtam rajta, hogy lassan észre sem veszem de minden jó dolog kipárolog belőlem, elveszik bennem, eltűnik és már csak emlék vagy elnyomott vágy... A jó hír csak annyi, hogy ezért csak egy üres, hideg, sírkőre hasonlítok, nem egy elmebeteg irigy gyilkos vagyok.
2015. júl. 27. 22:12
 14/16 A kérdező kommentje:
Ez még nem gond
2015. júl. 27. 22:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Mihály arkangyal nem születhetett Szent Györgyként a földre, mert:

- senki nem születik "szent"-nek, csak halála után lesz azzá, nem is minden vallás ismeri el ezt a státuszt;

- a Bibliát Szent Könyvként tisztelő vallások nem mindegyike ismeri a "szent" egyének fogalmát;

- Ha Mihály mégis testet öltött, megszünt angyali léte, (hiszen az angyalok egyszer sem öltöttek testet, ezt tartalmazza fogalmuk) Ezzel megyszünt "ark" rangja, elvesztette az angyalok seregének vezére tisztségét.

2015. júl. 28. 06:07
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi dubitus , végre egy értelmesen megfogalmazott válasz normálisan következtetve
2015. júl. 28. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!