Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek hol lehet a...

Szerintetek hol lehet a feltételezett helye az elsüllyedt Atlantisz városának, valamint miért nem szánnak több pénzt az ilyen jellegű kutatásokra?

Figyelt kérdés
Értelmes hozzászólásokat kérnék,a cáfolatok valamint a kétkedők véleménye nem érdekel,kérlek ha ilyen jellegű válaszon gondolkozol akkor hagyd el ezt a szobát,köszönöm!

2015. júl. 16. 09:02
1 2 3
 11/26 Ozmium42 ***** válasza:
88%
Komolyan írta, én is egyetértek vele. Annyi megjegyzésem van, hogy ZPM-et nem csak az Ősök, hanem az Asuran replikátorok is tudnak készíteni.
2015. júl. 18. 13:46
 12/26 anonim ***** válasza:
84%
A pontos helye egyébként a Golden Gate híd közelében található, mint a következő kiszivárgott fotó bizonyítja: [link]
2015. júl. 18. 14:39
 13/26 A kérdező kommentje:
nevetséges,hogy mivel ugye odaírtam ,hogy nem érdekelnek a cáfolatok,így próbáljátok kifigurázni a kérdést,csak saját magatokat minősítitek.
2015. júl. 18. 14:47
 14/26 anonim ***** válasza:
Megkaptad már régen a választ. A feltételezett helyek fel vannak sorolva a Wikipédiában, pénzt pedig azért nem áldoznak rá, mert nem létezik. Fel bírod ezt fogni, vagy hisztizel még egy pár oldalon keresztül?
2015. júl. 18. 16:31
 15/26 A kérdező kommentje:
igen hisztizek még egy kicsit, és várom az értelmes válaszokat is (ami persze nem olyan mint a tiéd "kedves" utolsó),és kbanbf ,,I,,
2015. júl. 18. 16:55
 16/26 anonim ***** válasza:

Szia kérdező.

Én lennék a 9. válaszoló, amit leírtam azt annak nyugodtan utána tudsz nézni akár a web terjedelmes világában is. Csak némi időt kell rászánnod. Te Atlantiszról kérdeztél, én Atlantiszról írtam. Ha mégis nemtetszésedet váltotta ki az amit lekörmöltem akkor egy bocsánatkéréssel fordulnék hozzád.

Ozmium42

Köszönöm a kiigazítást. ;)

2015. júl. 19. 09:25
 17/26 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló,tudod az a helyzet,hogy hemzsegnek itt (főleg az ezotéria részben) a rosszindulatú hozzászólók,ha nem így akkor úgy tönkretesznek egy kérdéskört,kicsit olxanok mint a hiénák...Ozmium felhasználó véleményeinek pedig bármikor utána nézhetsz a különböző kérdéseknél,számomra egyértelmű, hogy miért írta itt amit írt,bár mindenki döntse el maga,hogy mit gondol!!
2015. júl. 19. 10:14
 18/26 A kérdező kommentje:

DE TUDOD MIT SEGÍTEK KICSIT! iTT VAN OZMIUM FENTEBBI VÁLASZA UGYANERRE A KÉRDÉSRE IDÉZEM:

Ozmium42 nevű felhasználó válasza:

"Nyilvánvalóan két válasz lehetséges, az egyik az igaz, a másik pedig az, ami feltételezi, hogy Atlantisz létezett."

Tehát magyarán ő szerinte az egyik az,feltételezik csupán,hogy létezett a másik pedig az igaz ami annyit tesz nála,hogy nem létezett!!!

Pár válasszal lejjebb pedig önmagát hazudtolja meg,tehát ne haragudj ,de ezt nyíltan nevezhetjük puccsnak.

2015. júl. 19. 10:38
 19/26 anonim ***** válasza:
Puccsnak? Tudod te egyáltalán mi az, vagy tényleg ennyire reménytelenül hülye vagy?
2015. júl. 19. 11:40
 20/26 A kérdező kommentje:
A reménytelen az sajnos te vagy,és légyszíves a kérdésre írj,ha nem tudsz akkor TAKI van!!!
2015. júl. 19. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!