Szerintetek hol lehet a feltételezett helye az elsüllyedt
Atlantisz városának, valamint miért nem szánnak több
pénzt az ilyen jellegű kutatásokra?
Komolyan írta, én is egyetértek vele. Annyi megjegyzésem van, hogy ZPM-et nem csak az Ősök, hanem az Asuran replikátorok is tudnak készíteni.
2015. júl. 18. 13:46
A pontos helye egyébként a Golden Gate híd közelében található, mint a következő kiszivárgott fotó bizonyítja:
[link] 2015. júl. 18. 14:39
13/26 A kérdező kommentje:
nevetséges,hogy mivel ugye odaírtam ,hogy nem érdekelnek a cáfolatok,így próbáljátok kifigurázni a kérdést,csak saját magatokat minősítitek.
Megkaptad már régen a választ. A feltételezett helyek fel vannak sorolva a Wikipédiában, pénzt pedig azért nem áldoznak rá, mert nem létezik. Fel bírod ezt fogni, vagy hisztizel még egy pár oldalon keresztül?
2015. júl. 18. 16:31
15/26 A kérdező kommentje:
igen hisztizek még egy kicsit, és várom az értelmes válaszokat is (ami persze nem olyan mint a tiéd "kedves" utolsó),és kbanbf ,,I,,
Szia kérdező.
Én lennék a 9. válaszoló, amit leírtam azt annak nyugodtan utána tudsz nézni akár a web terjedelmes világában is. Csak némi időt kell rászánnod. Te Atlantiszról kérdeztél, én Atlantiszról írtam. Ha mégis nemtetszésedet váltotta ki az amit lekörmöltem akkor egy bocsánatkéréssel fordulnék hozzád.
Ozmium42
Köszönöm a kiigazítást. ;)
2015. júl. 19. 09:25
17/26 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló,tudod az a helyzet,hogy hemzsegnek itt (főleg az ezotéria részben) a rosszindulatú hozzászólók,ha nem így akkor úgy tönkretesznek egy kérdéskört,kicsit olxanok mint a hiénák...Ozmium felhasználó véleményeinek pedig bármikor utána nézhetsz a különböző kérdéseknél,számomra egyértelmű, hogy miért írta itt amit írt,bár mindenki döntse el maga,hogy mit gondol!!
18/26 A kérdező kommentje:
DE TUDOD MIT SEGÍTEK KICSIT! iTT VAN OZMIUM FENTEBBI VÁLASZA UGYANERRE A KÉRDÉSRE IDÉZEM:
Ozmium42 nevű felhasználó válasza:
"Nyilvánvalóan két válasz lehetséges, az egyik az igaz, a másik pedig az, ami feltételezi, hogy Atlantisz létezett."
Tehát magyarán ő szerinte az egyik az,feltételezik csupán,hogy létezett a másik pedig az igaz ami annyit tesz nála,hogy nem létezett!!!
Pár válasszal lejjebb pedig önmagát hazudtolja meg,tehát ne haragudj ,de ezt nyíltan nevezhetjük puccsnak.
Puccsnak? Tudod te egyáltalán mi az, vagy tényleg ennyire reménytelenül hülye vagy?
2015. júl. 19. 11:40
20/26 A kérdező kommentje:
A reménytelen az sajnos te vagy,és légyszíves a kérdésre írj,ha nem tudsz akkor TAKI van!!!
Kapcsolódó kérdések: