Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Álomoban megtaláltam Atlantisz elveszettnek hitt városát, miközben kolumbusz Kristóffal amerikát fedeztük fel.
Az egész úgy kezdődött, hogy éppen ki akartunk kötni a hajóval, mert léket kapott, erre beleakadt a vasmacska Némó Kapitány Nautilusában, ami magával rántotta a tengeralattjárót később aztán Némó Kapitány felajánlotta, hogy elvisz minket amerikában, de miközben a tenger alatt szeltük a habokat rátaláltuk Atlantiszra, viszont Némó Kapitány véletlenül, vagy szánszándékkal nekiment az egyik atomerőműnek . Ennek következményeképpen Atlantisz elpusztult az egész lakossággal együtt. Mit jelenthet?
2015. máj. 6. 11:13
1/6 anonim válasza:
Sokat olvastál ilyen könyveket/néztél ilyen filmeket? És tényleg ezt álmodtad, és nem csak kitaláltad?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem találtam ki. Nincs nekem annyi képzelőerőm. Könyveket gyakran szoktam olvasni, az egyik kedvencem a Galaxis útikalauz stopposoknak.
2015. máj. 6. 12:39
4/6 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy tudsz számolni hármas, de csak szép sorjában a 42 után a 43 jön.
2015. máj. 6. 13:53
5/6 anonim válasza:
:""DDD NYugi az álmok először is semmiképp sem fejthetők meg a jövő szempontjából. Az álmok nem válnak valóra! (Mármint azok amiket este látsz) A múltban történő eseményeket idézi fel az agyad. Olvashattál egy olyan könyvet ami nagyon megfogott, vagy láthattál akár gyerekkorodbaa is egy filmet ami annyira tetszett,érdekelt hogy most jött elő. :)
6/6 anonim válasza:
"Nincs nekem annyi képzelőerőm."
ezt te képzelted el mert az álom a te képzeleted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!