Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Álomoban megtaláltam Atlantisz elveszettnek hitt városát, miközben kolumbusz Kristóffal amerikát fedeztük fel.

Az egész úgy kezdődött, hogy éppen ki akartunk kötni a hajóval, mert léket kapott, erre beleakadt a vasmacska Némó Kapitány Nautilusában, ami magával rántotta a tengeralattjárót később aztán Némó Kapitány felajánlotta, hogy elvisz minket amerikában, de miközben a tenger alatt szeltük a habokat rátaláltuk Atlantiszra, viszont Némó Kapitány véletlenül, vagy szánszándékkal nekiment az egyik atomerőműnek . Ennek következményeképpen Atlantisz elpusztult az egész lakossággal együtt. Mit jelenthet?

2015. máj. 6. 11:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokat olvastál ilyen könyveket/néztél ilyen filmeket? És tényleg ezt álmodtad, és nem csak kitaláltad?
2015. máj. 6. 11:56
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem találtam ki. Nincs nekem annyi képzelőerőm. Könyveket gyakran szoktam olvasni, az egyik kedvencem a Galaxis útikalauz stopposoknak.
2015. máj. 6. 12:39
 3/6 anonim ***** válasza:
42.
2015. máj. 6. 13:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy tudsz számolni hármas, de csak szép sorjában a 42 után a 43 jön.
2015. máj. 6. 13:53
 5/6 anonim válasza:
:""DDD NYugi az álmok először is semmiképp sem fejthetők meg a jövő szempontjából. Az álmok nem válnak valóra! (Mármint azok amiket este látsz) A múltban történő eseményeket idézi fel az agyad. Olvashattál egy olyan könyvet ami nagyon megfogott, vagy láthattál akár gyerekkorodbaa is egy filmet ami annyira tetszett,érdekelt hogy most jött elő. :)
2015. máj. 24. 15:40
 6/6 anonim ***** válasza:

"Nincs nekem annyi képzelőerőm."

ezt te képzelted el mert az álom a te képzeleted

2015. aug. 2. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!