Az igaz, hogy aki nem emlékszik arra hogy mit álmodott az azért van mert túl mélyen aludt?
Figyelt kérdés
vagyis csak a mentális (legkülső)"teste" van jelen és itt már a valódi(fizikai) testeddel nagyon csekély az összeköttetés és ezért nem emlékszel rá?vagy ez hülyeség?érdekelne2015. máj. 4. 18:33
1/3 Fineline válasza:
A felébredés időpontja a lényeg; ha a REM periódusban ébredsz, akkor nagyobb valószínűséggel emlékszel rájuk.
2/3 anonim válasza:
Ahogy az első írta, az számít, mikor ébredsz fel. Mondjuk én volt már, hogy több álmomra is emlékeztem egy éjszakán belül, függetlenül attól, mennyire voltam reggel kipihent.
3/3 anonim válasza:
Ja hasonló nálam is...
Van amikor 1 éjszakából, 3-4 álmomra is emlékszek, van amikor meg 1 hónapon keresztül semmire sem.
Egyébként meg nem hülyeség az sem, amit feltételezel elgondolkodtató..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!