Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az igaz, hogy aki nem emlékszi...

Az igaz, hogy aki nem emlékszik arra hogy mit álmodott az azért van mert túl mélyen aludt?

Figyelt kérdés
vagyis csak a mentális (legkülső)"teste" van jelen és itt már a valódi(fizikai) testeddel nagyon csekély az összeköttetés és ezért nem emlékszel rá?vagy ez hülyeség?érdekelne

2015. máj. 4. 18:33
 1/3 Fineline válasza:
87%
A felébredés időpontja a lényeg; ha a REM periódusban ébredsz, akkor nagyobb valószínűséggel emlékszel rájuk.
2015. máj. 4. 18:39
 2/3 anonim ***** válasza:
59%
Ahogy az első írta, az számít, mikor ébredsz fel. Mondjuk én volt már, hogy több álmomra is emlékeztem egy éjszakán belül, függetlenül attól, mennyire voltam reggel kipihent.
2015. máj. 4. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Ja hasonló nálam is...

Van amikor 1 éjszakából, 3-4 álmomra is emlékszek, van amikor meg 1 hónapon keresztül semmire sem.

Egyébként meg nem hülyeség az sem, amit feltételezel elgondolkodtató..

2015. máj. 4. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!