Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az óriások az Annunakik/Nephil...

Az óriások az Annunakik/Nephilimek létezhettek? Miért titkolják a hatóságok ezt az emberiség előtt?

Figyelt kérdés

Goldolkoztál azon, miért olyan hatalmasak az ősi építmények? Miért olyan hatalmasak a bejáratot, kapuk a folyosók és minden ? Lehetséges, hogy azért mert ezeket óriások építették.

Az ősi iratokban feljegyzések vannak óriásokról, melyeket annunakiknak a Bibliában Nephilimnek neveznek és akik földönkívüliek voltak és itt életek a Földön. Számtalan csont és leletet találtak és a szemtanúk számra is óriási Szardínia szigetén, ahol elvileg ezek a hatalmas emberek éltek. A szemtanúk a csontokat átadták a kutatóintézeteknek és a hatóságoknak, akik mindezeket elvesztették vagy eltitkolták.

https://www.youtube.com/watch?v=SDJuKr_WLMA 24:00-nél egy óriás fogát láthatjuk, mely egy olyan embertől származik, aki nem mert nyilatkozni, mert megfenyegették. 30:00-nél 3 hatalmas emberi őrlőfogat lehet látni videon, amelyet egy fogorvos tanulmányozott. Ezek a fogak nem lehetnek emberi méretű lényeké. Átadta egy kutatóintézetnek kivizsgálásra, akik 6 hónapi kutatómunka után elvesztették a fogakat.

Egy helyi gazdálkodó, aki polgármester, gyermekkorában egy 2 méteres emberi lábszárcsontvázat és egy hatalmas koponyát talált, mely 6:20-nál látható.

Összefoglalva : Rengeteg szemtanu van, akik számtalan csontmaradványt találtak, melyek le vannak filmezve és fényképezve. A maradványokat a fogon kívűl, mely jóval nagyobb egy emberénél, mind átadták a hatóságoknak és kutatóintézeteknek, akik sorra mindegyiket egytől egyik eltűntették.

Miért titkolják a hatóságok és a tudomány az emberek elől az igazságot? Féltik a hatalmukat ? Félnek, hogy nem fognak engedelmeskedni nekik az emberek vagy elhinni a tudományos ostobaságokat ? Mi lehet az oka?

2015. júl. 14. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 Shai-Hulud ***** válasza:
28%

@07:51

Ha végigolvastad volna amit írtam, akkor nem a "lexikális tudásommal" próbáltál volna meg kissé félresikerülten ironizálni, mert semmi lexikális tényanyagot nem közöltem a hozzászólásomban.

Egyszerűen csak a logikátlan, számomra hihetetlennek és hiteltelennek tűnő állításokra próbáltam felhívni a figyelmet, de látom legalábbis a te esetedben ez hasztalan volt. Ez csak azért érdekes, mert GONDOLKODNI éppen neked is lehetőséged lenne...

2015. júl. 15. 08:32
 12/78 anonim ***** válasza:
10%
Ja most valóban nem volt lexikális vonatkozás,viszont én nem csak erre a hozzászólásodra írtam,hanem azokra is amit ugye más kérdéseknél is írsz.A másik dolog amit nem értek,hogy miért reagál valaki olyan feltett kérdésekre amiben abszolúte de nem hisz,egyszerűen ez felfoghatatlan számomra,én ha magamból indulok ki akkor egy percet nem szánok ilyenekre!Te meg azzal töltöd a drága időd, hogy mindenkinek bizonygasd, hogy márpedig ez volt az meg nem...ha valaki nem hisz a megfoghatatlan valamint kétes eredetű dolgokban az is rendben van,de nem kellene mindig leoffolni egy ilyen kérdést,mert gondold el mit érez pl.a kérdés feltevője...szimplán hülyének érezheti magát pusztán a miatt mert neked más az életről az elképzelésed!
2015. júl. 15. 08:51
 13/78 anonim ***** válasza:
8%

"És még a világ összes sajtója is biztosan meg van félemlítve, mert még egy kuala-lumpri zughetilap sem jelentetett meg az égvilágon semmit a dologról!"

Ezt is például honnan tudod,hogy egy Kuala Lumpuri lap sem jelentette meg? Te ott voltál megvettél minden újságot,lecsekkoltad?Hát... nem hinném!Van kis hazánkban nem is egy magazin ami csak ilyen témákat veséz ki,mégis mindenki lexarja amit ott írnak,vagy ha egy napi lapban leírják szerinted kit fog érdekelni? Lassan nagyobb a hírértéke egy napilapban annak hogy Fekete pákó milyen alsó gatyát hord mint egy tudományos cikknek.

2015. júl. 15. 09:04
 14/78 anonim ***** válasza:
39%

Sikerült meghamisítanod az idézetet, ami valójában így hangziks:

"Az óriások valának a földön abban az időben, sőt még azután is, mikor az Isten fiai bémenének az emberek leányaihoz, és azok gyermekeket szűlének nékik. Ezek ama hatalmasok, kik eleitől fogva híres-neves emberek voltak."

A különbség, hogy az eredeti változatban nem egyértelmű hogy a "hatalmasok" azok most az óriások, vagy az isten-ember hibridek.

Az persze tök egyértelmű, hogy csakúgy mint a szintén Bibliában szereplő sárkányok és egyszarvúak, vagy a lapos Föld ezek sosem léteztek a valóságban.

2015. júl. 15. 09:07
 15/78 anonim ***** válasza:
53%

#12-13

Ha nem reagálnánk olyasmire amiben "nem hiszünk" terjedne a hülyeség mint a futótűz és nem tudnánk eljutni konszenzusra.

A valóság ugyanis nem hit kérdése.

Amúgy ha szerinted jelent meg akármilyen tudományos értékű iratban ilyen nefilim/óriás/egyszarvús cikk, MUTASD MEG.

Negatívmuot nem lehet bizonyítani, így a bizonyítás terhe azon van, aki azt mondja ezek léteztek.

Addig viszont vagy kifizeted nekem az 1,000,000 dollár adósságodat, vagy hallgatsz.

2015. júl. 15. 09:11
 16/78 anonim ***** válasza:
8%

Továbbá elő vettem egy bibliát (mert tudod nekem az is van itthon) és a kedvedért bepötyögöm neked a teljes idézetet szóról szóra:

"Abban az időben, amikor az istenfiak bementek az emberek leányaihoz,és azok gyermekeket szültek nekik-sőt még azután is-,óriások éltek a földön.Ők azok a vitézkedők,akik ősidőktől fogva hírnevesek voltak."

Az idézet az 1975.évi újfordítású biblia javított kiadásából van mózes első könyve 6/4.fejezet

Úgyhogy engem te csak ne javígass és ne járass le mások előtt köszönöm!!

2015. júl. 15. 09:45
 17/78 anonim ***** válasza:
2015. júl. 15. 10:23
 18/78 Shai-Hulud ***** válasza:
53%

Állj már le öcsi, senki nem kíváncsi a hülyeségeidre...

Ráadásul NEKEM nem szokásom dupla regisztrációról írogatni nem magadról beszélsz.

Képzeld, másnak is lehet az enyémhez hasonló véleménye.

2015. júl. 15. 10:29
 19/78 anonim ***** válasza:
26%

Érdemben válaszoljon a feltett kérdésekre,ha nem tud akkor mint már 100x leírtam ne OFF-olja,valamint ne öcsizzen...tudni illik nem csak iskolások és nyugdíjasok látogatják ezt az oldalt!!

Ja és többet írtam érdemben a kérdéshez ,mint maga aki csak mindent cáfol stb.

A kérdező úgy gondolom,hogy kíváncsi dolgokra és azért tette fel a kérdést nem pediglen azért hogy "ilyen emberek mint ön" lehúzzák az érdeklődési körét!!!

2015. júl. 15. 10:50
 20/78 Shai-Hulud ***** válasza:
29%
bammeg, te tényleg nem unod még? :-D
2015. júl. 15. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!