Miért van ilyen érzésem?
Tegnap este hazafelé siettem a buszhoz,mert el kellett mennem nagyanyámhoz a fűkaszáért. Amikor felszálltam a buszra,a sofőr nem engedett fel,mert nem fért fel a kasza... Sétálnom kellett 2 km-ert hazafele az erdőben. Amikor kiértem akkor jött egy kocsis,és megkérdezte hova megyek. Mondtam neki hova,erre mondta épp ő is odatart. Amikor beértünk a faluba,egy nagy durranást hallottunk. Kiszálltunk, és láttuk,egy nagy sárga csík van az erdő felett. Gyorsan beszálltunk a kocsiba,és behajottunk a faluba,amikor hátranéztem a fény eltűnt teljesen. Megkértem vigyen haza,eligazítottam hol is lakok,de útközben a faluban elment az áram,mindenhol sötétség volt,csak az autónak a lámpája világított. Amikor megálltunk a házunk előtt,megint hallottuk a hangot,de a fény már az erdő másik részén volt látható,kb fél percig láttuk. Gyorsan bementem leraktam a kaszát a bejáratnál,bezártam és mentem volna videózni,de mire kiértem,nem volt semmi...
Ezután vagy 2 óráig nem volt áram az egész faluban.
Mi lehetett ez?
ja igen bocsi...
Na amikor ezek voltak,a fények,olyan volt mintha egyensúly érzék elvesztés lépett volna érvénybe,de csak a faluban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!