Hogyan tudnék személyes kapcsolatba lépni természetfeletti lényekkel?
Már nagyon sok ideje van bennem egy vágy arra, hogy kapcsolatba tudjak lépni démonokkal vagy szellemekkel. A mamám okultisa nő volt, de a szüleim már keresztények. Lehet, hogy a szüleim gátolnak? Hogyan tudnék kommunikálni velük, hogy halljam őket és beszélni tudjak velük?
Létszíves segítsen aki tud, nem tudom melyik úton tudok eljutni ehhez a célomhoz.
Előre köszönöm!
Démonokkal miért ne?
Nekem elég ha a fejemben hallom őket. Leginkább a tudásra vágyok. :)
Szerinted hol érdemes kezdenem?
"Démonokkal miért ne?"
Kérlek, definiáld nekem, hogy mi az a démon, jöhet privát üzenetben is. Ha ezt megtetted, elmondom.
Menjek ki a ciganysora😊 ott felveheted veluk a kapcsolatot.
U.i."nem rassz jelegu volt" én is cigany vagyok. Csak nincsenek megnyilvánulásaim 😃
Majd meg keresnek ők téged ha eljön az idő.
Ha ez a sorsod, akkor úgy is beteljesül.
De a démonokat még hagyd...
Addig szerezz némi információt mindenről ami az Ezotériához tartozik.
SEHOGY!
NE TEDD!
FELEJTSD EL!
Inkább kövesd te is a szüleidet, mert jobb lesz neked.
"Inkább kövesd te is a szüleidet, mert jobb lesz neked."
Semmi értelme követnie valamit, ami nem érdekli, vagy idegen neki, esetleg nem is ért vele egyet. A természetfelettivel való foglalkozás, ha ésszel tesszük, elég sok pozitív változást hozhat az életünkbe. Na nem a démonos verzió...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!