Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Figyelő? Többi lent.

Figyelő? Többi lent.

Figyelt kérdés
Azt mondták, van egy figyelő szellemem, nos ez nem tudom mit takar, de az ágytámblámnál tanyázik. Elvileg lehet gonosz és jó. Honnan tudom melyik? Tudok valahogy beszélni vele? Ui.: Valahol mélyen örök szkeptikus vagyok ezekkel kapcsolatban. De tény hogy érzem, van ott valaki.

2015. júl. 9. 21:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Érzed, mert mondták, te pedig hajlandó vagy hinni, ha nem is ismered be. Nincs ott semmi. A figyelő ráadásul tényleg ember által kitalált mítosz.
2015. júl. 9. 21:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen,akkor a kutyám is véletlenül akarja szétszedni ugatva és morogva azt a sarkot?:) Vagy a hosszabító is véletlenül eset a hűtő tetejéről a közepén volt a mosogatóba? Előbb voltak ezek a dolgok, minthogy ezt megtudtam volna.:) Szkeptikus vagyok tény, de a hosszabító nem növeszt szárnyakat, a kutyám pedig nem udegbeteg.
2015. júl. 9. 21:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy véletlen. Egyszerűen csak nem ezzel függ össze. A kutya viselkedése nem kifejezetten bizonyíték.
2015. júl. 9. 21:33
 4/10 A kérdező kommentje:
1#es akkor mi? Ha a kutya nem is de a hosszabító nem szokott repkedni, ahogy a dolgaim sem növesztenek lábakat és mennek arrébb vagy tűnnek el és egyszer csak előkerül a semmiből.
2015. júl. 9. 21:37
 5/10 tetugyerek válasza:
61%
Szúrd ki a szemét és akkor nem fog figyelni.
2015. júl. 9. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
A gereblyének a sufniban a helye,nem az ágy mellett...
2015. júl. 9. 22:07
 7/10 anonim ***** válasza:

,,figyelő"- Csak azért hiszed el, mert mások mondták?

Ha azt mondaná neked valami kuruzsló, vagy mások, hogy a kútban tanyázik a szellem, azt is elhinnéd?

Attól függ, te mit gondolsz. Ezt te neked kell tudni. Ja, és olyan nincs, hogy egy szellem tanyázik. A szellem nem tanyázik, hanem helyhez, személyhez kötött.

Na, és honnan tudod, hogy szellem?

Csak azt írtad, hogy valaki mondta, hogy figyelő, de konkrétan, hogy miket tesz....stb. ilyesmikre nem tértél ki.

Ezt te neked kell tudni és ne beszélj vele!

2015. júl. 9. 23:30
 8/10 huskyloverapach ***** válasza:
Mint tudjuk a kutya megérzi ax ember félelmét (meet más szagot bocsájt ki), mivel Te vagy a gazdája szükségének érzi hogy elpusztitsa azt AZ objektumot Ami neked félelmet okoz. Egy hosszabbító leesett a hûtôrôl?? Ott voltal meet sok solo okozhattta a leesését és nem hiszem hogy egy elosztóbak köze van egy ágytámlához
2015. júl. 10. 00:18
 9/10 anonim ***** válasza:
93%

Na ezért szeretek ide feljárni!:D

Mindig új és új fogalmakkal találkozok...

2015. júl. 10. 00:33
 10/10 Missi_Key ***** válasza:
kamerák?
2015. júl. 10. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!