Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen állat lehetett ez?

Milyen állat lehetett ez?

Figyelt kérdés

Az előző kategóriában azt mondták tegyem inkább ide fel, itt talán kapok rá választ..

Tegnap mikor anyummal hazafele tartottunk és az út egy olyan szakaszán jártunk, ahol két oldalról fák vették körbe, az egyik oldalt még kerítés is volt, ott elénk ugrott egy ugrott egy elég nagy állat.

Sajnos sötét volt és nagyon hamar tovább szaladt, de sötét színe lehet, elég nagy, körülbelül mint egy szarvas, viszont agancsa nem volt, a feje és az arca olyan volt, mintha ember lett volna, de ahol az orrának kellett volna lennie, ott egy eléggé nagy csőr volt. Négykézláb szaladt tovább, majd a kerítést átugrotta.

Soha nem láttam még ilyet, se hasonlót.

Mi lehetett ez?

2015. júl. 8. 14:25
1 2
 11/14 anonim válasza:
Egyszer láttam egy videót YouTube-on, amiben egy nagyon hasonló lény volt (legalábbis a leírásodról az jutott eszembe) nem tudom, hogy kamu vagy tébyleg közük van egymáshoz... Mindenesetre egy percre elgondolkodtatott. (A videót kerestem utólag mégegyszer de nem találtam)
2015. júl. 19. 18:24
 12/14 anonim ***** válasza:

én is csatlakoznék az előttem szólóhoz

csakis a medvedisznóember lehetett és szomorú hogy sokan ezt nem veszik komolyan

A MEDVEDISZNÓEMBERNEK PUSZTULNIA KELL

2015. júl. 22. 23:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Látod kérdező? Mindeki tudja mi volt az! A 12#-es is tudja :D
2015. júl. 23. 07:41
 14/14 anonim válasza:
Te be voltál álva és a szarvast egy 2x2méteres agancsos békának képzelted...
2015. júl. 24. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!