Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek ez mi lehetett?

Szerintetek ez mi lehetett?

Figyelt kérdés
Tegnap este már besötétedett odamentem az ablakhoz, hogy behúzzam a sötétítőt láttam egy furcsa vörös két lábbon álló lófejű lényt aminek még szarva is volt nagyon megijedtem. Egyedül voltam otthon először arra gondoltam, hogy hívom a rendőrséget de ők úgy se hitték volna el így ki se jöttek volna. Azután úgy döntöttem az ablakból lekamerázom a lényt ha a férjem hazajön elhigye nekem ekkor mikor észrevette a lófejű lény, hogy kamerázom nekiugrott az ablaknak majd eltünt. Mit tegyek nagyon félek, hogy visszajön?

2014. okt. 19. 11:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Belinkelnéd ide a videót, amit a paciról csináltál?
2014. okt. 19. 12:18
 2/11 anonim ***** válasza:
66%

Semmit nem tudsz csinálni, csak várni, mert aki tudna segíteni, az a csoport nem hisz neked, de mondhatni úgy is, hogy: "Senki nem hiszi el neked!" Így aztán a probléma megoldásán mindenki abba az irányban gondolkodik, hogyan kerülj pszichológushoz, tehát semmi nem visz előbbre.

Az emberek nincsenek felkészülve "studió kamerákkal" az ilyen esetekre, tehát ha sikerült is felvenned belőle valamit, úgysem fogja értékelni senki! Lépten-nyomon bele fognak kötni, trükkfelvétel, megrendezett jelenet, feltűnési viszketekség lesz a vége. Az emberek kilencven százaléka ilyen és ők a hangadók!

Keresd meg azt a csoportot, akik érdemben tudnának segíteni, meghallgatnak és elhiszik. Kiszűrik a valóságot, ami nem sokban fog külömbözni attól, amit láttál. Mindenképpen lesz külömbség, hiszen az ijedtségtől, a rossz fényviszonyok miatt biztosan torzult a kép valamelyest.

Ezek az emberek, ha megismernek, megismerik a mindennapjaid, a múltad, a lelkivilágod, mindenképpen meg tudják majd mondani, mi lehet az amit láttál, hiszen nem te vagy az egyetlen aki ilyen jelenséggel találkozott. Ők természetesen azt is felismerik, ha valakit a fantáziája vezetett félre, vagy tényleg csak feltűnni akar…

2014. okt. 19. 12:44
 3/11 Legoman ***** válasza:
82%
Én azt mondom neked, hogy kereshetsz egy csoportot is, de ha többször is meglátod ezt a lényt, akkor feltétlen írj nekem privátban és segítek. Mert lehetett, hogy a sötétben félreláttad, de ha többször megjelenik és máshol is, akkor az már egy veszélyes dolog lesz, azért is írj, ha többször látod máshol is.
2014. okt. 19. 12:56
 4/11 anonim ***** válasza:
77%

Ez egy Wendigo!

[link]

[link]

2014. okt. 19. 13:30
 5/11 A kérdező kommentje:
2014. okt. 19. 14:25
 6/11 anonim ***** válasza:
94%
Tessék nekem! :) Az a réteg, amelyiket leírtam, már be sem írt semmit! :) Egyszerűen lepontozott, pedig legszívesebben máglyán égettek volna el… :D
2014. okt. 19. 15:25
 7/11 A kérdező kommentje:
Ma este is láttam le is vidiztem itt van: http://www.youtube.com/watch?v=EK3-wHte_Zs
2014. okt. 19. 19:16
 8/11 anonim ***** válasza:
B@ szód j meg kérdező!
2014. okt. 19. 20:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha a tulipánhagymákat nem bántotta, akkor ártalmatlan.
2014. okt. 19. 21:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Egy wendigo-loú hibrid volt. Szerezz be egy ágas-bogas veccőt és ajkor a házad közelébe se fog többé jönni.

A videók meg nem stimmelnek.

2014. okt. 20. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!