Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Milyen állat lehetett ez?

Milyen állat lehetett ez?

Figyelt kérdés

Tegnap mikor anyummal hazafele tartottunk és az út egy olyan szakaszán jártunk, ahol két oldalról fák vették körbe, az egyik oldalt még kerítés is volt, ott elénk ugrott egy ugrott egy elég nagy állat.

Sajnos sötét volt és nagyon hamar tovább szaladt, de sötét színe lehet, elég nagy, körülbelül mint egy szarvas, viszont agancsa nem volt, a feje és az arca olyan volt, mintha ember lett volna, de ahol az orrának kellett volna lennie, ott egy eléggé nagy csőr volt. Négykézláb szaladt tovább, majd a kerítést átugrotta.

Soha nem láttam még ilyet, se hasonlót.

Mi lehetett ez?

2015. júl. 5. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
A Tetétleni fantom.
2015. júl. 5. 19:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom az mi, de nem állatnak hangzik, szóval kétlem, hogy azt láttam.
2015. júl. 5. 19:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kútcsa volt vagy ez [link]

Amúgy ezotéria kategória!!!

2015. júl. 5. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez egy rémszarvadlóúd volt.
2015. júl. 5. 20:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem az bivalyböszörményi mutálódott gangsta rapper?
2015. júl. 5. 20:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Érdekes, hogy kérdésemet a humor kategóriába átrakták, amikor a kérdés egyetlen egy szavában sem tartalmaz poént.
2015. júl. 5. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:
írd át újra, de most az ezotériába mert ott foglalkoznak ezzel a természet feletti lényeknél!!!
2015. júl. 5. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Bocs akkor a hülye válaszért. Fingom sincs mi lehetett. A mozgásából lehetne rá következtetni. Valószínű, hogy csak egy őz volt és a rossz fényviszonyok miatt láttad így.
2015. júl. 5. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!