Momdanátok szellemes történeteket ami veletek megtörtént?
Figyelt kérdés
2015. júl. 7. 10:47
21/27 anonim válasza:
Pár hónapja történt kb. hajnali 4-körül hogy arra kelltem,hogy valami tépi a hajam.Én tükr elött alszom és egyszer olvastam,hogy a tükör a démonoknak egy ,,átjáró,, ezért nem mertem odanyùlni,mivel egyre erösebben tépte és egyszer csak nem tépte,nagyon fájt a hajam,reggel arra ébrettem,hogy egy hajcsomó van az ágyam szélénél,lesöpörtem a kezemmel az ágy mögé.Amikor a tesóm felkelt elmondtam neki hogy mi történt,persze azt mondta hogy biztos csak a párnának a gombja tépte meg.Másnap azt mondta:Képzeld Vivi,ma nekem is becsípte a gomb a hajam - szerintetek a gomb tudja egyre erōsebben húzni a hajad,ha csak levegōt veszel félelmetekbe,én hiszem hogy az nem egy párna gombja volt.
22/27 A kérdező kommentje:
Ha igaz amit irtál akkor nem lehetett kellemes
2015. júl. 22. 22:25
23/27 anonim válasza:
"Ha igaz amit irtál akkor nem lehetett kellemes"
Meg szellemes se lehetett. Attól, kedves Vivi, hogy a párna gombja nem tudja egyre erősebben húzni a hajadat, attól még álmodhatsz egyre erősödő fájdalmat.
24/27 anonim válasza:
de nyitva volt a szemem,meg akkor miért volt ott az ágy szélénél egy hajcsomó??
25/27 anonim válasza:
Nem voltunk ott, teháát nem tudunk érdemi magyarázatot adni. Abban azonban biztos lehetsz, hogy nem szellem volt. Azok ugyanis csak az elmaradottab vidéken élő kislányok fantáziájában léteznek.
26/27 A kérdező kommentje:
Maradjunk annyiba hogy a szellemek nem csak a vidéki kislányok fantáziájaban léteznek
2015. júl. 25. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!