Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Momdanátok szellemes története...

Momdanátok szellemes történeteket ami veletek megtörtént?

Figyelt kérdés
2015. júl. 7. 10:47
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Pár hónapja történt kb. hajnali 4-körül hogy arra kelltem,hogy valami tépi a hajam.Én tükr elött alszom és egyszer olvastam,hogy a tükör a démonoknak egy ,,átjáró,, ezért nem mertem odanyùlni,mivel egyre erösebben tépte és egyszer csak nem tépte,nagyon fájt a hajam,reggel arra ébrettem,hogy egy hajcsomó van az ágyam szélénél,lesöpörtem a kezemmel az ágy mögé.Amikor a tesóm felkelt elmondtam neki hogy mi történt,persze azt mondta hogy biztos csak a párnának a gombja tépte meg.Másnap azt mondta:Képzeld Vivi,ma nekem is becsípte a gomb a hajam - szerintetek a gomb tudja egyre erōsebben húzni a hajad,ha csak levegōt veszel félelmetekbe,én hiszem hogy az nem egy párna gombja volt.
2015. júl. 22. 18:26
 22/27 A kérdező kommentje:
Ha igaz amit irtál akkor nem lehetett kellemes
2015. júl. 22. 22:25
 23/27 anonim ***** válasza:

"Ha igaz amit irtál akkor nem lehetett kellemes"

Meg szellemes se lehetett. Attól, kedves Vivi, hogy a párna gombja nem tudja egyre erősebben húzni a hajadat, attól még álmodhatsz egyre erősödő fájdalmat.

2015. júl. 23. 07:41
 24/27 anonim válasza:
de nyitva volt a szemem,meg akkor miért volt ott az ágy szélénél egy hajcsomó??
2015. júl. 24. 15:27
 25/27 anonim ***** válasza:
45%
Nem voltunk ott, teháát nem tudunk érdemi magyarázatot adni. Abban azonban biztos lehetsz, hogy nem szellem volt. Azok ugyanis csak az elmaradottab vidéken élő kislányok fantáziájában léteznek.
2015. júl. 25. 08:31
 26/27 A kérdező kommentje:
Maradjunk annyiba hogy a szellemek nem csak a vidéki kislányok fantáziájaban léteznek
2015. júl. 25. 11:04
 27/27 anonim ***** válasza:
Hanem a tiédben is.
2015. júl. 26. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!