Momdanátok szellemes történeteket ami veletek megtörtént?
Figyelt kérdés
2015. júl. 7. 10:47
11/27 A kérdező kommentje:
Utolsó ott a pont
2015. júl. 7. 14:56
12/27 anonim válasza:
Elég bénák a vicceitek, vagy komolyan válaszoljatok, vagy inkább ne írjatok, mert viccelni azt bénán tudtok!
13/27 A kérdező kommentje:
Utolsó
Nem épp hihető történetek
2015. júl. 8. 18:05
14/27 valaki200214 válasza:
Van egy kabalatéglám. egyszer természet órán bent hagytam a padban és a takarítónő leadta az igazgató helyettesnek. amikor visszakértem a téglát, az összes tanár szakadt a röhögéstől, hogy egy jó tanulónak hogyhogy egy tégla miatt vannak jó jegyei. már arcot is rajzoltam neki
15/27 anonim válasza:
Velem sajnos nem történik ilyesmi, mert minden éven van falinaptárunk. Ha pedig egy szellem meglátja, hogy 2015-öt írunk, sikítva menekül vissza a középkorba. Ahova való.
16/27 anonim válasza:
Ha "szellemes" alatt a nem látható de élő és gondolkodó erőt értünk akkor írok egy sajátot. Olyan jó 10-15 éve lehetett. Elmentem egy havernak a számítógépét csinálni, már nem emlékszem mi volt a baja de lényegtelen. Le kellett hozzá szedni valami drivert, neki meg volt upc netje, leszedtem. Miközben ültem a CRT monitorja előtt valami hatalmas erő jött velem szembe. Éreztem hogy él, gondolkoldik, mozog, mintha egy sárkány lett volna, nem láttam, de éreztem hogy körberepül, mintha megszagolt volna, oda voltam szögezve a székhez, be voltam tojva na, majd néhány másodperc múlva eltünt, még percek múlva is remegtem. Ez elég szellemes volt?
17/27 A kérdező kommentje:
Borzasztó lehetett
2015. júl. 12. 14:24
18/27 anonim válasza:
Hát egyszer megnéztem a szellemírtókat... Nagyon jó film!!
19/27 anonim válasza:
Az iskolámban, az egyik folyosó végén, van egy régi szekrény, amin egy nagy lakat lóg, és sosem nyitják ki. Múltkor, teljesen egyedül sétáltam azon a bizonyos folyosón, amikor a szekrény határozottan és erősen megrázkódott, mintha valami ki akarna belőle jönni. Majd nem mozdult. Én meg ijedtemben felsikoltottam, és elrohantam onnan. Attól fogva, csak a barátnőimmel mertem oda menni, akikkel elindítottunk egy nyomozást, a szellemekről. Bár biztosra nem mentünk, nagyon jól tudtuk, hogy valami van a szekrényben. Hiába mindig csak csoportosan mertük megközelíteni, nem az előbbiekben elmesélt eset volt az egyetlen, amikor valami furcsa történt. Többször is hal suttogást hallottunk, valamint amikor vettük a bátorságot, hogy megkopogtassuk, a suttogás többször is megerősödött, de gyakran válaszul visszakopogott valami a szekrény belsejéből. És ami a legfurcsább, hogy egyszer beszélgetést hallottunk, ami a hangok alapján egy kislány, és egy férfi között zajlott le. Valamint, van egy másik történet is: Bementem a lányvécébe, ami teljesen üres volt, de miután magamra zártam az egyik fülke ajtaját, a mellettem lévőből egy lány suttogását hallottam. Pedig SENKI sem volt ott. Vagyis senki, aki élt, vagy látszott. Mint mindig, most sem értettem mit mond, de képzelhetitek milyen ijesztő, mikor valami, amit nem látsz megszólít. Vagyis beszél hozzád. Egyetlen egy szót tudtam kivenni: gyere. És még van valami: Nagyon sokszor válik valóra az, amit álmodok. Mármint este álmodok valamit és néhány nap múlva szóról szóra megtörténik. Példa: Múltkor beszélgettem az egyik barátnőmmel, és minden egyes szavát tudtam, elékeztem az álmomból mit fog mondani, és úgy is lett. Van még néhány sztori, olyan is, ami nem velem történt, de azok kisebbek mint ezek.
20/27 anonim válasza:
Jaj, bocsi, nem halsuttogást, hanem csak suttogást! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!