Kinek volt már alvásparalízise? Írjatok történeteket ami megtörtént veletek! Nekem is sokszor van, de már tudom kontrollálni.
Hű nekem volt már egy párszor szerencsére nem sokszor volt. Szörnyű érzés, egyszer majdnem megfulladtam úgy bepánikoltam. Fekszel az ágyban olyan mintha a szemed nyitva lenne, mert látod a tárgyakat (és nem tudod eldönteni hogy csak álmodod-e) hangokat is képzelsz.. és akkor mintha nyomás nehezedne a mellkasodra és nem bírsz megmozdulni és félsz és nem tudsz mit csinálni... hát kb ilyen érzés.
A legutolsónál viszont már tudatában voltam hogy mi történik így egyfolytában mondogattam magamban hogy nyugi, nagy levegő, mindjárt felébredek teljesen, nyugi és így tovább.
Jó ideje nem volt már, ha jól emlékszem az olvasottakra akkor fordul elő ha nagyon zaklatottak a napjaid, az agyadnak pihenésre lenne szüksége de folyton zakatol, nem tudsz rendesen kikapcsolni és pihenni stb. Szóval megszüntethető, nekem sincsen már. Érdemes lecsitítani az elmédet alvás előtt vagy szép dolgokra gondolni.
Akkor ezt figyeljétek leírom az én eggyik legeslegdurvább élményemet.
Éjszaka felkeltem nemtudtam mozogni,zsibbadt az egész testem. A szemem csukva volt éreztem de átláttam rajta. Annyira féltem,hogy próbáltam a bátyámnak kiabálni de nem jött hang a torkomon. Sokszor éreztem úgy mintha tűvel szurkálnának. a Tv-m ment ugyanúgy még az az adás ment amit még elalvás előtt néztem,szóval innen is kiderült,hogy ez nem álom. Az ajtó felöli falam nem volt meg igazásból teljes feketeség borította. Ekkor egy nagyon erőteljeset megrántottam magam ekkro leestem a földre. EGYENESEN EGY FEKETE CSUKLYÁS ALAK LÁBÁHOZ!!!! Na akkor én majdnem meghaltam..Fel akartam nézni de nem láttam az arcát.Ekkor hallottam a folyosó végéről egy nagy reccsenést mintha akkor ment volna el az alak. Ekkor magamhoz tértem a földön feküdve a pólóm teljesen át ázott az izzadságtól,remegtem,sírtam leszaladtam anyához ő mondta el mi volt ez. Másnap kék-lila volt a lábam olyat eshettem az ágyról. Ez örökre bennem marad.
Viszont volt egy jó is amikor azt képzeltem,hogy repülök a felhők felett:-) isteni volt.
Nekem úgy 5 éve volt egy hasonló a csuklyáshoz, ez volt a legrosszabb álmom, felálltam az ágyból de a szobába sokkal sötétebb volt és láttam hogy egy kétméteres csontsovány csuklyás-köpenyes alak lóg a csilláron, hullasápadt börrel és mondott nekem dolgokat, hogy ez meg az nem lesz, ránéztem alvó nagyim helyére de a paplan alatt egy hullámzó sokkal nagyobb lényt láttam, mintha folyton mocorgott volna. Amikor felébredtem én is rohantam anyuhoz sírni xD
Az alvásparalizisröl: nekem már 100-200 is lehetett de alakok hangok nagyon ritkán szoktak lenni. Ha szerencsém van tudok belöle asztrálutazást csinálni és világgá menni, vagy legalább kikelni az ágyból és nézelődni, találni nemlétező tárgyakat vagy ilyesmi, egyébként amikor visszanéztem az ágyra nem láttam magamat ott, és a legtöbb ap-ben én se tudok mozogni.
Hú, hát annyi volt már, hogy nem tudnám mindet elmesélni. :D
Volt, ahol csak feküdtem a sötét szobámban és egy gyerekhang megkérdezte "ki az?" A párom mellettem feküdt, mondta hogy nyüszörögtem, meg sírtam, aztán felébresztett.
Volt sokszor, amikor egyedül voltam, hogy sötét alak jelenlétét éreztem, volt amikor mellém is ült, rengetegszer folytogatott, volt, amikor lebegtem és dobált, mint egy rongy babát. Meg volt, amikor lerántotta rólam a takarót... :D Most ennyi jut eszembe.
Na én ilyen csuklyás alakot csak tegnap láttam előszőr (elötte is volt pár paralízisem de csak lebénultam meg fülzúgás volt mintha az EKG sípolt volna)Szóval tegnap éjszakai 3 alvásparalízisem:
1. éreztem a zsibbadást meg a nyomás de felkeltem és sikerült magam kiszabadítani.
2.Hasra feküdtem abban reménykedve hogy nem lesz ilyenem elaludtam,és arra keltem hogy nem tudok mozogni abban a pillanatban az volt az első gondolatom hogy elkezdödött aztán valami elkezdet húzni le az ágyról kapálozni akartam ordítani de nem ment...
3.Egy CSUKLYÁS FEKETE ALAK állt az ágyam mellet persze jött a bénulás meg nem bírtam nyelni éreztem a nyálam de nem tudtam lenyelni majd a fekete alak elkezdte lehúzni rólam a takarót.Nagy nehezen kiszabadítottam magam nem tudom hogy hogy de vége lett teljesen tudatomnál voltam a 2. még élvezhető volt de azért megijedtem de a harmadiknál már villanyt kapcsoltam és én is mentem anyának panaszkodni úgy vert a szivem mintha lefutottam volna a maratont :DDD
13/L
utolsó uh:D
nekem van olyan,hogy azt álmodom,hogy paralízisem van xddddddd nagyongáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!