Szerintetek jelenthet ez vmit?
Tavaly nyár végen, kimentem a teraszra és mikor felnéztem, olyan felhőket láttam mint még soha!
Kelet fele bal oldal mint egy kis sárkány, egy fiatal sárkány tátott szájjal előre szegezett melső végtagokkal egy kis, angyal fele néz ami egy nyíllal felé céloz! O.O Há mondom uristen!
De rendesen minden kis részletet láttam,a sárkány érdes, éles szárnyát, az angyal pelyhes, madárszerü szárnyait, a nyilat az íjat!
Apám azt mondta, h, ijesmi jelek a bibliában is irtak, de én nem olvastam.
Nem lejárt, hiszen itt a szekta vezetője is az oldalon!
Amúgy láthattál habcukorcigányt is, vigyázz vele mert ellopja a kristálycukrot, de kicseszhetsz vele ha beszínezed a cukrot, ugyanis mikor elfogyasztja teste átveszi a cukor színét és így nem tud elrejtőzni természetes ellenségei elől, a cukorrágóktól.
Szervusz!
Ennek semmi jelentosege nincs. Ha a felhoket hosszabban nezed, mindit latni lehet valamit bennuk. Te pont ezt lattad. De ennek semmi koze a Bibliahoz.
Sok furcsasagot lat az ember a felhokben. Es persze nagyon erdekes,hogy tenyleg formakat, alakokat lehet latni bennuk. Udv:Judit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!