Hogyan nevezik, , rendes nevén" a félig démon és félig ember asztrál lényt?
Figyelt kérdés
Ezek örök életű lények, akárcsak a démonok. Mindaddig amíg el nem pusztulnak, vagy fel nem adják életüket, hogy a szellemük tovább fejlődhessen. (Könyörgöm, hogy a sok suttyó akik szokás szerint EZOTÉRIA fülre kattintanak, majd a fogyatékos fizikai magyarázataikkal jönnek + hitetlenkednek, azok kíméljenek meg most az egyszer!).2015. júl. 3. 04:37
11/19 anonim válasza:
"Salgónénak" hívták az iletőt : volt nem fizika- , hanem matektanárom. Szelleme visszafejlődött de nem elégedett meg ennyivel :másokat is agyilag leépített, tönkretett . Akinek szülei a borítékot nem csúsztatták és nem volt kicsi piros pártkönyvecséjük , azok gyerekének akkor is ceka, max. kettes volt a dolgozata , ha helyesen oldotta meg az illető a feladatokat. Mikor begőzöltek a szülők bátrabbjai és egyre többen kifogásolták az eljárásait , az érintettek összefogtak és bizonyítani szerették volna az igazukat : eltűntek a bizonyítékul szolgáló dolgozatok. Később ugyanezen szülőket félrevonták és elmagyarázták , hogy tudják , mekkora patkány az illető , de "értsék meg" , hogy nincsen több matektanár , akit esetleg a helyére tehessenek. Magyarán : féltek tőle , mint a tűztől! (Próbálták volna kipaterolni onnan : ha igaz , még a "kollégáiról" is "jelentett". ) Valóban örök életűnek bizonyult a tanári-nevelői "munkája" , mert sokunkat tönkretett , máig sokan nyögjük ) Remélem , kipusztul már a fajtája is a mai magyar oktásügyi intézményekből.
12/19 anonim válasza:
Gyere le az éterből Földre , élj közöttünk!... Egy próbát megér , mielőtt végleg elszakadsz a valóságtól !
13/19 A kérdező kommentje:
Felesleges a hozzátok hasonlókkal együtt élnem. Nem fogok magyarázkodni senkinek. Az, hogy ti próbáltok engem megtéríteni azt jelzi, hogy épp olyan retardáltak vagytok mint amilyennek ti tartotok engem. Ha egy KEVÉS értelem szorult volna belétek, akkor nem itt okoskodnátok, hanem saját magatokkal foglalkoznátok ^^
2015. júl. 3. 15:20
14/19 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy kifejezetten megkértem a hozzátok hasonló degeneráltakat, hogy kíméljenek meg az okosságaiktól. Azok akik meglettek tanítva arra, hogy mit higgyenek vagy miben higgyenek. Az már nem az én problémám, hogy képtelenek vagytok önálló gondolatokra szert tenni, csupán azzal élni amivel megtanítottak, hogy éljetek.
2015. júl. 3. 15:24
15/19 anonim válasza:
Csitulj , kedves! : ) Ne indulatoskodj ennyire, mert télleg nem leszel örök életű...és a szellemed is csak további visszafejlődésre lesz képes! Akkor pedig természetalatti lénnyé , démonná és főmumussá változol. Ahogy itt olvasgatom a válaszokat: megnyugodhatsz, többnyire realista jóakaróid válaszoltak , nem az általad suttyónak minősítettek. De ezért még nem kell feladnod az életedet , ne keseredj el , ha te "igazságod mindig odaát" található ! Millió asztrálpuszi a homlokodra , üdvözlet neked : a nyolcadik utas .
16/19 anonim válasza:
Nem hinném, hogy lenne ilyen. Ami ténylegesen démon (nem csak rosszul kategorizálták), annak esze ágában sincs emberi jellemzőket vagy képességeket elsajátítani. Ha eszköznek használ egy, vagy több embert, az nem számít, mert ott nem az emberré válás a cél, hanem egy másik cél elérése. Az ember szintén nem válhat démonná (van erre egy külön kategória, de annak a létezése inkább hit alapú, de az sem démon, csak hasonló az alja démonokhoz). Azt el tudom képzelni, hogy valami, ami gyengébb (vagy más), mint egy démon, démoni képességek szerzésére törekszik, köztes állomásként, ha esetleg vágyik majd idővel az emberré válásra. De ez egyrészt extrém ritka lehet, másrészt ott eleve nem démonról beszélünk. Ami a kettő között van pontosan (avagy egyszerre ember és démon is), olyan nem igazán létezik.
17/19 anonim válasza:
Szerintem ezt simán démonnak nevezik és gyakorlatilag az is.Nem viccből írom! Leírhatnád privátban, hogy nézett ki, amit láttál, csak kíváncsi vagyok esetleg nem ugyanazt láttuk-e (vagy hasonlót).Nekem is is volt egy-két bizarr találkozásom....Tudnék én is mesélni...
18/19 anonim válasza:
Hozzátenném, a démonok úgy tudom, különféle formában jelenhetnek meg, nem feltétlenül visszataszító külsejűek, lehet egész normális emberi megjelenésű is, sőt lehet kifejezetten szép is, sok fajta előfordul.Tehát démon, emberi külsővel. És természetesen lehet ugyanakkor asztrál lény is, származhat az asztrál dimenzióból is, van ott minden kutya füle...
19/19 anonim válasza:
Sok nevük van, mint például Géza, Ödön vagy Elemér. Mivel elég kínosan hangzik az hogy:
- Térdre halandó! Én vagyok Elemér a féldémon!
ezért inkább jelzőkkel illetik magukat mint például a már említett Kapu Őrzője, de hallottam olyat is hogy az Ablakok Tisztítója vagy a Hulladékok Összeszedője. Egyről azt hallottam hogy csak annyi a jelzője hogy a Sofőr. A többiek félik őt. Féld őt Te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!