Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan nevezik, , rendes...

Hogyan nevezik, , rendes nevén" a félig démon és félig ember asztrál lényt?

Figyelt kérdés
Ezek örök életű lények, akárcsak a démonok. Mindaddig amíg el nem pusztulnak, vagy fel nem adják életüket, hogy a szellemük tovább fejlődhessen. (Könyörgöm, hogy a sok suttyó akik szokás szerint EZOTÉRIA fülre kattintanak, majd a fogyatékos fizikai magyarázataikkal jönnek + hitetlenkednek, azok kíméljenek meg most az egyszer!).

2015. júl. 3. 04:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen letezik egyaltalan? Hol hallottal ilyenekrol?
2015. júl. 3. 05:03
 2/19 A kérdező kommentje:
Nagy ,,szerencsémre" volt dolgom vele. A szellemi közlések alapján, amelyeket kaptam, tudtam meg pontosan hogy mivel is kerültem szembe. De sajnos a nevét nem mondták meg, csak a fajta jellemzőit.
2015. júl. 3. 05:15
 3/19 anonim ***** válasza:
92%

Komoly kérdés, ugyanúgy, ahogy meghatároznod kéne eme kijelentésed komolyságát: "Ezek örök életű lények, akárcsak a démonok. Mindaddig amíg el nem pusztulnak..."!

Ezek szerint az ember is örökéletű, hiszen addig él minden ember, míg meg nem hal!

2015. júl. 3. 05:34
 4/19 anonim ***** válasza:
87%
ne könyörög, mert te vagy az egyedüli fogyatékos, aki nem rendelkezik semmilyen ismeretekkel buta vagy és befolyásolható! ;)
2015. júl. 3. 08:32
 5/19 anonim ***** válasza:
92%

"fogyatékos fizikai magyarázataikkal jönnek"

Miért akkor mivel jöjjünk te nagyon okos amikor mindent csak fizikával lehet megmagyarázni???

Szerinted miből áll ezotéria he???? Varázslásból meg pénz energiából. Idióta...

Am nincs fél démon fél ember. Egyik fizikai biotest, másik nem fizikai entitás.

2015. júl. 3. 09:11
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
A lélektől elszakadt, de a felbomláshoz túl erős emberi szellem rendelkezhet eléggé ...sajátságos, káros tulajdonságokkal. Ez gyakran követi a lelket a következő testet öltésbe, amitől elszakadt, és kárt okoz neki, és a környezetének. Nem tudom mennyire hivatalos a név, A Kapu Őrzője néven olvastam róla. Nem démon sem félig, sem teljesen, de hasonlít. Nem láttam még ilyet, viszont nem is akarok.
2015. júl. 3. 09:53
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Embert láttam már, démont még nem. Félemberből sok van az elmegyógyban.
2015. júl. 3. 11:00
 8/19 anonim ***** válasza:
Rajtam volt sziamilelek. Ez a kerdezonek szol, a tobbiek ugysem erthetik.
2015. júl. 3. 11:07
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én iskerem a skungokat, de ez a kérdezőnek szól,más ugyse értheti.
2015. júl. 3. 11:10
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Te komolyan hiszel ebben a mesevilágban? Nagy az isten állatkertje...
2015. júl. 3. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!