Szerintetek mi lehetett ez? (többi lent)
Nyári szünetben a szüleim dolgoznak(,tesóm ps4-ezik ő is hamar feljön) és már 10 óra körül lefekszenek,de én éjfél körül szoktam lemenni.Most is így volt (lementem,fürödtem és egyedül feljöttem),de véletlenül az ajtóm nyitva maradt.Teljes sötétség,a redőnyön keresztül csak 1 kis fény jön be.az ajtó felé fordulva egyszer csak egy fekete (talán férfi) alakot látok,de csak egy árnyékot.Azt hittem (akkor még),hogy álmodok úgyhogy befordultam a fal felé és becsuktam a szemem...néhány másodperc múlva visszafordulok.Nem az ajtóban,az ágyam mellett állt az a fekete árnyék!Megint gyorsan a fal felé fordultam és becsuktam a szemem vagy 10 másodpercet vártam visszafordultam és nem volt ott semmi.De az ajtó ZÁRVA volt. 12/L
Elnézést,hogy ilyen hosszú lett.
Szkeptikusok kíméljenek.
A válaszokat előre is köszönöm.
Nemrég éjfél körül kijövök a fürdőből és ott áll előttem azaz alak erősen, arra koncentráltam/gondoltam,hogy "Menj el,menj el,kérlek menj el!" és egyszer csak eltűnt.Ezután néhány nappal elmentünk nyaralni.Vacsi után (8- kb. 9-ig)kimentünk sétálni,legkisebbként én mentem hátul és olyan érzésem volt mintha valaki figyelne.Megfordulok erre ugyanaz a fekete alak az egyik kocsi mögött áll (és éreztem,tudtam,hogy engem figyel), majd 1 pillanat alatt a következőnél,aztán eltűnt a sok autó közt.Most komolyan Arnóttól Egerszalókig követett?!
Miután hazaértünk néhány nap múlva (fél 12-kor)megyek fel a lépcsőn és mintha egy férfi hang azt suttogná "Fordulj meg!". Erre én(a lépcső első fokán)megfordulok megint ott áll.Csak ennyit jött ki a torkomon "Kérlek menj oda anyukámékhoz és mond meg nekik,hogy ki vagy,mert hülyének néznek!". Nagyon megijedtem,mert elment mellettem éreztem, hogy a pizsamámat fújja a...szél(?).
Két nappal később ebéd közben a spájzból hangok jönnek anya bemegy és ennyit mond "Biztos bent maradt valaki,talán 1 szellem...de érdekes minden a helyén van.
Lehet, hogy a szellem(vagy mi?)komolyan vett és oda ment anyáékhoz?
Mert apa is egyszer (valami megmagyarázhatatlan zörgés után) azt mondta, biztos a szellemek.(!)
Szkeptikus alatt mit értesz?
Nem hisz a szellemekben?
Mert hogyha van logikus magyarázat, akkor korántsem biztos hogy megtalálod, ha tényleg csupa "hívő" írna ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!