Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ezek a jelek démonra vagy...

Ezek a jelek démonra vagy szellemre utalnak?

Figyelt kérdés

A jelek a következőek:

- egy személy hallja a házban, hogy valaki szól hozzá, de nincs ott senki rajta kívül (pl:egy női hang)

- éjszaka léptek hallása (pl: a padló recseg akár, pedig stabil)

- kopogások

-ócsárló kifejezések hallása

-kaparászás a padláson, vagy furcsa zaj, mintha lenne fent valaki

-furcsa zajok

-ritkán furcsa szagok, illatok

-fura álmok

-valaki hozzáér a ruhájához az adott személynek és kissé meghúzza (mint, amikor valaki megérinti a ruhát, hogy figyeljen oda rá)

Szerintetek ezek....mik?

2015. jún. 25. 00:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az emberi beszéd valószínűleg az utcáról beszűrődő zajok egyike. A padláson lévő zajokat valamilyen madár okozhatja pl: galamb. Az illatokat valószínűleg a lakásban tartott valamelyik növény okozza. Fura álmai mindenkinek vannak. :)
2015. jún. 26. 16:03
 12/15 A kérdező kommentje:

9:

,,sikerül felvenned a hangját"

Már sikerült felvennem.

2015. jún. 27. 00:06
 13/15 A kérdező kommentje:

10:

,,beakad valamibe"

A szoba egy olyan területén álltam, ahol nincs semmi. Hova akadt volna be? Tisztán úgy éreztem, mintha emberi kéz lett volna. Hátranéztem, de nem volt ott senki.

2015. jún. 27. 00:07
 14/15 Legoman ***** válasza:

Ha teljes mértékben biztos vagy abban, hogy szellem van nálad, akkor ne csak a hangját vedd fel, hanem azt is, amit mondd.

Kérdezősködj tőle. De lehetőleg, akkor végezd ezt, amikor biztosra tudod, hogy egy jó ideig senki nem lesz a közelben, semmi nem fog zavarni stb. Ezért végzik ezt gyakran éjszaka.

Próbálj mindenre racionális magyarázatot találni, így könnyen kiszűrheted, hogy mik azok, amik paranormálisak, de ezt már egyszer leírtam.

2015. jún. 27. 08:40
 15/15 anonim válasza:
ha Kén követ érzel akkor démon, meg égési nyomok pl
2015. okt. 12. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!