Segítség! Szellem, démon vagy mi volt ez? Nagyon félek! L/18
Figyelt kérdés
Anyukám azt mondta hogy éjjel szuszogásra ébredt ami tisztán kivehetően az ajtó felől jött de nem volt ott senki.A szellemek,démonok bántanak ha én nem teszek semmit mármint nem próbálom megidézni őket meg ilyesmi?2015. jún. 23. 20:02
11/22 Missi_Key válasza:
kertesház vagy egy panel emelete?..
lehetett esetleg macska, a csendben ami éjszaka van elég hangosan hallatszanak.
12/22 A kérdező kommentje:
kertesház.a macska kint volt,nem hiszem hogy olyan hangosan lélegezne hogy behallatszodjon kintről :D
2015. jún. 24. 06:31
13/22 anonim válasza:
[Rec] :D
Anyád félálomba volt vagy alvásparalizis.
Pl párnapja. Felébresztetek ráirtak a kezemre valamit.
Vissza aludtam egyből. Még fől is áltam amikor felkeltetek.
Nos vissza aludram rá 40percre felkeltem és azt hitem hogy álmodtam.
Ha ez megnyuktat akkor:Isten vigyáz a bárányaira (hivő emberek)
És ha démonokba hiszel akkor Istenbe is
14/22 anonim válasza:
Különben nagyon szép ez a leszázalékozás , csak azért mert azt mondtam hogy lehet hogy falevél susogott?
15/22 anonim válasza:
Minimum démonfalevelet kellett volna írni...
17/22 A kérdező kommentje:
Nem rontottam a százalékát senkinek.
2015. jún. 24. 17:18
18/22 anonim válasza:
Nem, Aaliya, hanem azért, mert démonokról meg szellemekről zagyválsz, mint egy óvodás.
19/22 anonim válasza:
Feleltem a kérdésre ahogy tudtam. Nem vagyok ezoterikus szakember csak azt írtam amit másoktól hallottam . Nagy szám
20/22 anonim válasza:
Pár ember itz nagyon okosnak hiszi magát. Nem foglalkoznak azzal amire nincs bizonyítékuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!