Nincs konkrét szak amin erről tanítanának, de esetleg a szabadon választható kurzusok között (a bölcsészettudományi karon) találhatsz ilyesmit. De ha valami csoda folytán tényleg van ilyen kurzus, akkor ott is csak vallástörténeti szempontból tanítanak róla, nem mint valóságos dolgokról.
2015. jún. 10. 18:15
12/24 anonim válasza:
Ami tartalmazhatja az (középkori) néprajz, kulturális antropológia, vallástörténészet és társtudományok.
Esetleg egyes teológiák, de az nem tudomány, és nem venném egyetemnek az olyasmit "oktató" intézményeket.
2015. jún. 10. 18:23
13/24 anonim válasza:
Utolsó, ezt csak azért mondod, mert nem tudod mi mindent oktatnak teológián...Sokszor durvább, mint a filozófia szakok, meg eleve a hiteles szövegek holt nyelven vannak. És ez nem csak a keresztény teológiára igaz, hanem az indiaira is. Egyik volt kollégám ha jól rémlik hindu teológiát tanult. Na a mellé tanították nekik a szanszkritot. Ahhoz képest a latin egyszerű nyelv.
2015. jún. 10. 18:53
14/24 anonim válasza:
A Paranormális Tudományok Egyetemén van ezzel kapcsolatos képzés. Én is oda járok csak éppenséggel ufológus képzésre. Viszont a démonológia előadásról hallottam dolgokat és elég jónak tűnik számomra is.
D.W.
2015. jún. 10. 19:52
15/24 anonim válasza:
Hogy komoly választ is kapj. Történelem, pl ókor irány és démonológia kutatási terület. Nagy eséllyel, ami téged érdekel az bőven phd.
2015. jún. 10. 20:09
16/24 Missi_Key válasza:
démonológiából lehet diplomázni?
o.O ...hol, hogyan, énis akarok
2015. jún. 11. 22:17
17/24 anonim válasza:
Épp az előtted írták le, hogy hogyan... Történészként lehet foglalkozni a témával.
2015. jún. 12. 17:26
18/24 Missi_Key válasza:
oh, tényleg azt már nem olvastam :) köszi
és alpdiplomát (bsc)..pl boszorkányságból/ősi varázslatok ilyesmi.. szintén lehet ott szerezni?
2015. jún. 12. 17:59
19/24 anonim válasza:
OKJ-s ördögűzési tanfolyam? Na, írjátok meg, hogy hol van és jelentkezem. :DDDDDDD
Amúgy meg, ha érdekel, akkor könyvtár, internet, saját kutakodás.
2015. jún. 12. 18:49
20/24 anonim válasza:
Hát elméletileg írhatsz a boszorkányság történelméről is diplomamunkát, de nem tudom, hogy találnál-e hozzá témavezetőt. Viszont erről lényegében semmit se tanulnál az egyetemi kurzusokon, szóval teljesen önálló kutatómunkát igényelne az egész.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!