Létezik démoni megszállás?
Igen,de a megszállás igen ritka,inkább a démoni kötelékek általi befolyásolás a jellemző.
És meg is tudsz tőluk szabadulni,sőt démonokat tudsz elűzni,megkötözni.
A teremtőd minden hatalmat és a hozzá szükséges tudást megadta.
Ha elég tudatos vagy és van hited könnyedén elbánsz velük. Az viszont igaz elég makacsak,jobban ismerik a gyengéidet ,mint Te magad,keresik ’’rést a pajzsodon,, állandóan,és kitartóan.
A Shekina, mint Isten jelenléte,ereje?
https://www.youtube.com/watch?v=6gifUyCZcpo
Na azért azt szögezzük le a démonok(bukott,lázadó angyalok,nefilimek) azért lettek,hogy minket embereket szolgáljanak,segítsenek. Nincs lelkük,még isten fényangyalainak sincs.
Sátán isten majma,hiszen féltékeny rá és olyanná akar válni mint Ő.
Ő Vádló,aki a Teremtő Isten előtt a legszentebb teremtményeit minket embereket vádolja( megkísérti,bűnre csábítja ).
A Te tudtoddal,beleegyezéseddel adsz rá jogot a vádlónak ,hogy megkísértsen.
Így szerezhetsz démoni kötelékeket,amik gátolnak a boldogulásodban.
Isten az agyban
https://www.youtube.com/watch?v=jcvesGILdag
Sátán,démonok:
- ezotéria,mágia,okkultizmus –energiákkal működnek
- bomlasztólag hat az emberi kapcsolatokra,egészségre
- ha meggondolod magad és kilépnél a sötétségből,nem bocsát meg,támadni fog
Istennek:
- ereje van
- összetart,meggyógyít
- örök életet adhat,megbocsát
Démonikus hadsereg: [link]
Lehet savazni ,tessék :
Peter J. Horrobin – gyógyulás és szabadulás DÉMONI BELÉPÉSI pontok
BILL SUBRITZKY- SZABADULÁS A DÉMONOKTÓL
A Sátán ereje korlátozott, mert ő nem mindenütt jelenvaló és mindentudó Isten, bukott angyalokat, gonosz szellemeket használ fel, hogy ördögi rombolásait véghezvigye és az átkot, amely alatt a föld szenved megtarthassa. Ezek úgy harcolnak, mint rendezett hadsereg, vezető démonokkal támadnak. Az egyetlen út, amely a démoni erőkkel szemben megőriz, a Szent Szellemmel való betöltekezés és a vér védelme, mert egyedül ez biztosítja minden démoni erővel szemben a győzelmet. Démoni megszállás ellen nincs más védelem.
A gonosz szellemek számáról nincs fogalmunk. De alig van kétségünk afelől, hogy számuk az emberiség számát meghaladja. Luk. 8,26-ban a gadarai démonizáltban egy légió, (amely 3000-6000 létszámú hadsereget jelent) lakott, mindenesetre ez a légió elegendő volt, hogy 2000 disznó elpusztuljon. Mivel ezek a szellemek test nélküliek, így az emberek és állatok testét igyekeznek hatalmukba keríteni, mint pl. a gadarai disznónyájat, de az embereket előnyben részesítik. Ha valakiből kiűzetnek, igyekeznek abba a valakibe visszakerülni. (Máté 12,45) „akkor elmegy, maga mellé vesz hét más(fajta) szellemet, magánál gonoszabbakat és betérnek és ott laknak és ennek az embernek utóbbi állapota rosszabb lesz az előbbinél. Így jár e gonosz nemzedék is.”
Az emberben hármas tagozódásban, hármas lehetőséget találnak a Sátán démonai. A szellem, a test és a lélek területét támadják és azon iparkodnak, hogy gondolatait, testi, vagy lelki életét tönkretegyék. 1.Kir. 22,21-ben így szól a Sátán: „Kimegyek és hazug szellem leszek minden prófétájának szájában.”
’’Nem létezik démoni megszállás, mert démonok sem léteznek.,,
Mert? Bővebben ,indoklás stb.
Nagyon sok mindent nem tudtunk sokáig kimutatni műszerekkel, és azok attól még léteztek. Valami nem attól létezik, hogy ki tudjuk őket mutatni, vagy sem.
Nem csak egy fizikai világban élünk, hanem egyidejűleg szellemvilágban is élünk, ami viszont nem látható.
Test-Lélek-Szellem
Személy szerint volt részem balesetben és megtapasztaltam a szellemi síkot,test elhagyást és nem az agyam biokémiai játéka volt. Én ezt tapasztaltam ,nekem ez valóságos volt.
’’Több dolgok vannak földön és égen,
Horatio, mintsem bölcselmetek
Álmodni képes,, (Hamlet – William Shakespeare)
Én másfajta könyvekben olvastam róla.
Az egyik "A rítus" c könyv - megtörtént eseteket ír le, főleg ördögűzésekről szól, katolikus papok történeteit írja le elég sok háttérinfóval.
A "Nyugtalan holtak" c könyv arról szól, hogy halott emberek szellemei hogyan lépnek be testekbe és leírja, hogy az emberek, hogyan veszik át pl a szenvedélybetegségeiket, személységüket is akár. A szerző pszichológus, hipnoterapeuta saját élményeit osztja meg az olvasóval.
A "Ciprusi mágus" egy görög gyógyítóról szól aki szintén ördögűzést folytat, gyakorlott asztrálutazó, az ő megéléseiről olvashatunk. Talán a címe sokaknak ismerős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!