Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Démoni megszállás? "Démon...

Démoni megszállás? "Démon tartók" tapasztalataira lennék kíváncsi. Hogy tudtok együttélni vele?

Figyelt kérdés

Mióta van benned, hogy került oda? Mit szóltál hozzá, hogyan jöttél rá? Illetve hogy szabadultál meg tőle, vagy ha nem miért nem? Miután megéltétek ezt az egészet tudtok mondani valamit amit ezáltal tanultatok? Ami miatt hálásak lehettek a megtörténtekért?

Csak témábavágó kommenteket kérek, ilyen orvoshoz menj, meg elmebeteg vagy dolgokkal hagyjatok, köszönöm.

2015. jan. 4. 17:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%
Menj orvoshoz elmebeteg vagy.
2015. jan. 4. 17:10
 2/21 anonim ***** válasza:
0%
Félvér démonok is számítanak?
2015. jan. 4. 17:44
 3/21 A kérdező kommentje:
Félvérről még nem hallottam. Az milyen. Mi a másikfele?
2015. jan. 4. 17:55
 4/21 anonim ***** válasza:
51%

Egy démon van rajtam elég régen. Nem lehet megszabadúlni tőle, ezért megtanultam együttélni vele. Úgy jöttem rá, hogy amikor kitekintek asztrális síkra gyakran látom őt, ott van mellettem és csak bámúl. Szívja az életenergiámat, egy parazita reptile. Valójában nem tudom honnan szedtem össze, remélem nem egy földönkíüli utazáson

Megtanultam azt, ha nem vagyunk elég érettek az analizáló, összetett látásmódhoz és a tudomány anyagi fogságában élünk, itt maradunk ebben a gyötrelmes anyagi világban, mint az a lény és egyszer mi is parazitákká válunk. Igazából ezt a lénytől függetlenül is megtanulhatja az ember

2015. jan. 4. 18:00
 5/21 anonim ***** válasza:
90%

A fő gond itt az, hogy te rögtön kategorizáltad démonnak. Persze, lehet az is, meg még úgy 400 másik, valószínűbb dolog. De tegyük fel igazad van, és démon. Ebben az esetben az együttélés nem igazán lehet szimbiózis és ha nem szeretnél nagyon beteg lenni, akkor felejtős is.

Próbáld megkeresni az okát, hogy miért van ott, és kezdeni vele valamit. Sürgősen.

2015. jan. 4. 18:06
 6/21 anonim ***** válasza:
48%
Hobbi célra szeretnéd? Én nem csak tartó vagyok, hanem tenyésztő is. Kizárópag fajtatiszta démonokkal foglalkozok, amiknek kiváló a pedigréjük. Eladásra és fedeztetésre is van lehetőség.
2015. jan. 4. 18:34
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
Gyerek korom óta, valaki karmikusan hozzám csatolta. Nem örültem neki, egy látó volt nálunk aki elmondta, hogy mi miért történt eddig velem. Nem tudtam még megszabadulni. Nyilván tanultam a helyzetből a probléma csak az, hogy még mindig velem van.
2015. jan. 4. 18:42
 8/21 anonim ***** válasza:
Igyál egy kis szenteltvizet és / vagy olvasd fel ezt :Exorcizamus te, omnis immundus spiritus, omnis satanica potestas, omnis incursio infernalis adversarii, omnis legio, omnis congregatio et secta diabolica... Ergo, draco maledicte et omnis legio diabolica, adjuramus te ... cessa decipere humanas creaturas, eisque ?tern? perdition?s venenum propinare... Vade, satana, inventor et magister omnis fallaci?, hostis human? salutis... Humiliare sub potenti manu Dei; contremisce et effuge, invocato a nobis sancto et terribili nomine... quem inferi tremunt... Ab insidiis diaboli, libera nos, Domine. Ut Ecclesiam tuam secura tibi facias libertate servire, te rogamus, audi nos."
2015. jan. 4. 19:27
 9/21 A kérdező kommentje:

4, Elmondod hogy néz ki, és hogy miért gondolod félvérnek? S miért nem lehet tőle megszabadulni? Mikor bámul, vajon mit akarhat? Próbáltál vele beszélni? Milyen messze áll tőled amikor bámul? Hogy tekintesz ki? Én is ki szeretnék.

5, Feltételezésekből indulsz ki. Tévesen. Kíváncsi volnék a többi 400 lehetőségre amúgy.

6, Igen hobbi célra. :D Már van egy köszönöm. Nemtudom a fajtáját, azt se hogy van e azon belül hogy démon. Azt már tudom mit eszik. Engem. :D Vagyis az energiáimat. Csak azt nemtudom hogy például kell e kakiltatni meg sétáltatni, mikorként és hogyan. Meg hogy tud e trükköket csinálni. Még a nevét sem tudom. Aztán lehet majd eladnám. Mennyit adsz érte? Vagy lehet cserélném egyszarvúra.

7, Milyen "tüneteket" észlelsz magadon? Amúgy szerintem ha elmész a megfelelő emberhez akkor minden tovabbi nélkül megoldható a megszabadulás.

8, Szentelt vizem nincsen, a szöveget majd kipróbálom köszönöm.

2015. jan. 4. 21:07
 10/21 anonim ***** válasza:
#6 vagyok. Csíplek kérdező ;)
2015. jan. 4. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!