Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Démoni megszállás? "Démon...

Démoni megszállás? "Démon tartók" tapasztalataira lennék kíváncsi. Hogy tudtok együttélni vele?

Figyelt kérdés

Mióta van benned, hogy került oda? Mit szóltál hozzá, hogyan jöttél rá? Illetve hogy szabadultál meg tőle, vagy ha nem miért nem? Miután megéltétek ezt az egészet tudtok mondani valamit amit ezáltal tanultatok? Ami miatt hálásak lehettek a megtörténtekért?

Csak témábavágó kommenteket kérek, ilyen orvoshoz menj, meg elmebeteg vagy dolgokkal hagyjatok, köszönöm.

2015. jan. 4. 17:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
:D...
2015. jan. 4. 22:14
 12/21 DarkLantern ***** válasza:
90%

A démonok nem paraziták, elég hatalamasak anélkül is hogy mezei emberek energiáját szipkáznák el. Olyan ez mintha azt mondanám hogy a nap élősködik a zseblámpám fényén azért hogy fényesbb legyen. Abszurd és ostoba dolog.

Egy ártó gondolat forma, aminek alakot adott egy beavatott, vagy csak egy kósza szellem energia maradéka, ami próbálkozik erőt gyűjteni belőled. De Démon nem lehet, mert nemigen élnél ha elkezdené szívni az energiádat, mintha egy ceruzaelem energiájával próbálnék meg üzembe hozni egy komplett stadiont.

Viszont megszállni, hozád csapódni azt tudnak, ha megszáll akkor lévén ő az erősebb akor megy és jön amikor akar. Ha hozzád csapódik (nem bánt, hacsak nem voltál vele arrogáns és lekezelő) annak oka van, de nem élősködik rajtad, ennél azért komolyabb lények.

2015. jan. 6. 23:25
 13/21 A kérdező kommentje:
És mi okán csapódhat hozzám?
2015. jan. 6. 23:40
 14/21 DarkLantern ***** válasza:
100%
Próbáltál bármiféle idézést az elmúlt időben?
2015. jan. 7. 13:27
 15/21 anonim ***** válasza:
64%

"5, Feltételezésekből indulsz ki. Tévesen. Kíváncsi volnék a többi 400 lehetőségre amúgy."

Te feltételezed rögtön, hogy kizárólag démon lehet. De ha ennyire tudod, akkor a többi "400" lehetőséget is ismerned illene, hogy rögtön az egyik legrosszabbra gondolsz. De ha elmondod nekem pontosan, hogy mi az a démon, mi minősül annak, akkor igazat adok neked.

2015. jan. 7. 16:10
 16/21 A kérdező kommentje:

14, nem

15,

"Te feltételezed rögtön, hogy kizárólag démon lehet."

Látod látod ez máár nem állja meg a helyét... :) Gondoltam a 400at sem fogod kezdeni elsorolni... Akkor meg mit akarsz?

2015. jan. 7. 16:33
 17/21 A kérdező kommentje:
15, De amúgy nemnagyon tudom mi az a démon, annyira tudom amennyire utána lehet olvasni. És köszönöm szépen, de nincs szükségem arra hogy igazat adj nekem.
2015. jan. 7. 16:36
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy, azt hittem olyanra van szükséged, akinek tapasztalata is van a démonokkal, ezesetben elnézést kérek a tévedésemért.
2015. jan. 7. 16:48
 19/21 A kérdező kommentje:
Éééééés már megint tévedel. :)
2015. jan. 7. 18:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Logikusan nem lehet igazam, hiszen nem értek veled egyet, következésképpen minden téves, amit mondok.
2015. jan. 7. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!