Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Megszállt egy démon?

Megszállt egy démon?

Figyelt kérdés

Depressziós vagyok,1-másfél éve olyan dolgok történnek a fejembe , hogy ha elmondanám másnak kinevetne.Mondok egy példát egyetlen haverom van vele szoktam járni futni és olyan dolgok játszodnak le a fejembe hogy öld meg,üsd meg,tekerd ki a nyakát.Játszok pl számitógépen megfájdul a elzsíbad a kezem hogy ne tudjak jó teljesitményt nyújtani,de ez igaz mindenre nyilvános helyen mindig pisilnem kell és ez nem vicc 2 perc pisilés után mintha valaki azt akarná hogy nyilvánosan nevetségesé tegyem magam,e egészségügyi problémám nincs e téren.Ilyen agresszív és öngyilkossági gondolataim szerintem még nem volt mint előző és mostani hónapban,szétvágtam a kezem és majdnem az erem csak rossz volt a kés vagy lehet hogy valami védett mert tiszta erőmből vágtam és nem történt semmi.Előző héten halottam egy kislányt énekelni nem tudom hogy aludtam vagy ébren voltam de az biztos hogy egy kislányt halottam énekelni és akkora múlt el miután kimondtam a bátyám nevét félelmemben ez megnyugtatót.Mindig fáj a fejem,olyan dolgokra gondolok amiket nem akarok megtenni.Utánajártam az összes tulajdonságra megfelelek ami démoni megszállásra jelemmző,lehet hibbantnak lökötnek néztek de eddig én se hittem benne utána jártam jobban belegondoltam.Miért ne lehetne lehetséges?Normális embernek nincsenek ilyen gondolatok a fejébe.De már arra is rájöttem ha van démon is kell lenni jó szellemnek is ami megvédett,eddig semmibe nem hittem, azt tudtam hogy kell lenni valakinek aki megteremtette a világot az oké,de ha van jó van rossz is és én úgy gondolom hogy van bennem 1 démon és egy jó szellem is.Nem tudom hogy ez mennyire tartozna ide de ezt is leírom.Még magzat voltam és orvosi felvételeken azt hitték rólam hogy egy elhalt magzat vagyok,sokat sírtak emiatt anyámék ,nem birtak lenyugodni elmentek másik orvoshoz és ott meg már normális voltam felvételen.Bár az tény hogy csecsemő koromba nagy esély volt rá hogy meghalok súlyos beteg voltam 5-6 éves koromig de túléltem és mára egészséges vagyok.

Gyakran hallok kapirgálásokat , de ezek egerek remélem.....

nem tudom hogy a korom , nemmem mennyire tartózik ide de akit érdekel üzenetbe leírom

2014. dec. 7. 23:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
64%
Nem szállt meg semmi. Beteg vagy! Kezeltesd magad!
2014. dec. 7. 23:25
 2/17 anonim ***** válasza:
42%
Keresd fel ezzel Villás Bélát. Én úgy hallottam egy barátomtól, hogy az ő tanítványai kiűztek valami hasonlót az ő barátnőjéből.
2014. dec. 7. 23:28
 3/17 anonim ***** válasza:
72%
Ez skizofrénia is lehet.. vagy valami elmebetegség.:/
2014. dec. 7. 23:28
 4/17 anonim ***** válasza:
34%
Most eltekintek ettől a fogyatékos fogalmazástól továbbá a helyesírási problémáidtól, de csak mert "egy csónakban evezünk". Hasonló tüneteket produkált nekem egy hívatlan vendég, hosszú évekbe telt mire rájöttem hogy van valami a házba ami nem ide való. Egy gyengébb démon terrorizál régóta, hogy miért pont engem talált meg, azt nem tudom. Menj el szépen a helyi templomba és kérd meg a papot hogy csináljon neked szentelt gyertyát, minden szobában gyújts meg egyet. Ez a ház falain biztos, de talán az udvaron kívülre is taszítja. Ha nem száll le rólad a védelem ellenére(sajnos néha kint várnak rád), akkor más lesz a megoldás.
2014. dec. 7. 23:39
 5/17 anonim ***** válasza:
Én már vagy 10 éve ilyen jó pofán negatív vagyok. Szóval aki várja a halálom, annak most elvettem a reményét. De persze az hal meg utoljára.
2014. dec. 8. 00:34
 6/17 Spilerke ***** válasza:
Neked a fejeddel van valami, de ezt úgy értsd, hogy orvosi esett vagy.
2014. dec. 8. 08:41
 7/17 anonim ***** válasza:
Fogd arra.
2014. dec. 8. 09:45
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
Légyszíves beszélj erről a szüleiddel, vagy a hozzád legközelebb álló felelősségteljes személlyel, és kérjetek orvosi segítséget! Van gyógymód, de ne halogasd, mert ebben az esetben az idő ellened dolgozik.
2014. dec. 8. 11:15
 9/17 anonim ***** válasza:
57%
Démon... Nem tudom elhinni, hogy hogy lehet valaki ennyire ostoba. Próbáld csak ki a szentelt gyertyákat, ne is menj el orvoshoz. Végülis a tüneteidet agydaganat is okozhatja, de sebaj a gyertya biztoan meggyógyít. Nem tűnt még fel, hogy lassan már 2015-öt írunk?
2014. dec. 8. 13:00
 10/17 anonim ***** válasza:
38%

Ha lennének démonok, nem csodálkoznék rosszindulatukon!

Érthető lenne dühük, hogy orvosi esetek miatt is őket okolják, pedig az ő feladatuk egészen más!

.

Keress fel egy pszichiátert (tudod, ő orvos ÉS pszihológus!) és neki mondd el, amit érzel. Őt még az orvosi titoktartás is köti, esküje szerint pedig legjobb tudása szerint fog gyógyítani!

Ha ezt megtetted, a következő lépés ez lesz: TARTSD BE UTASÍTÁSAIT, ne pedig itt, a GyK-n vizsgáltasd felül!

2014. dec. 8. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!