Ha túl sokszor vannak dühkitöréseim csak úgy spontán az utalhat arra, hogy megszállt egy démon, vagy egy gonosz szellem?
Ez nem démonokra utal, hanem pszichés problémákra.
Javaslom, hogy menj el pszichológushoz, esetleg pszichiáterhez, aki meg tudja állapítani az okokat.
Inkább a valós problémafeltárásban kellene keresni a megoldást, nem pedig az okkult kuruzslásban.
Persze meglehet, hogy csak egy olyan rossz szokás, amelyet annak kialakulásakor nem tanultál meg visszafogni, nem tanultál meg kezelni.
Hasonló ahhoz, amikor én gondolkodás nélkül mondtam ellent bárkinek, még a főnökömnek is, ha olyasmit mondott, amivel nem értettem egyet. Idővel rájöttem, hogy jobban járok, ha erről leszokok, és a mondanivalómat "selyempapírba csomagolva" adom át.
Ezért, elkezdtem rászokni arra, hogy mielőtt megszólaltam, vettem egy nagy levegőt, mosolyra húztam a szám, és ... csodák-csodája, gyakorlatilag amit mondtam, ugyanaz volt az értelme, mint amit mondani akartam, de teljesen más szavakkal, és úgy már nem volt bántó.
Mosolyra húzott szájjal képtelen vagy durvát mondani!
Próbáld meg te is ezt a módszert! Csak szokás kérdése!
Nincs itt semmi démon, meg gonosz szellem, csak saját magadat kell megtanulnod kontrollálnod, és saját személyiségedet formálni, mások által elfogadhatóbb jellemet, szokást magadévá tenni!
Csak rajtad áll!
Persze sokkal egyszerűbb ráfogni egy démonra a problémáidat, ahelyett hogy magadban keresnéd a gondot.
1. Agresszív személyiség lehetsz, indulatkezelési gondokkal...ha súlyos keress terapeutát.
2. Fiziológiás rendellenesség- keress orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!