Találkozni. és egyességet szeretnék kötni az ördöggel hogyan?
Üdv! Lucifer Herceg vagyok,a Pokol egyeduralkodója! Az egyetlen,s igazi "Fő-ördög".Ne tévesszen meg a látszat. Nem úgy működnek a dolgok,mint hiszitek,nem ilyen egyszerű! Az élet maga a pokol, talán kicsit alantasabb darab,de legalább alakítható,és vissza fordítható.... >;)
"Én vagyok az út,és az igazság,és ha mersz engem követni,eljuthatsz oda,ahová én!"
Nevem jelentése:. ("Fényhozó Hajnal csillag") A pokol csak egy hely,amit dög unalom őrizgetni,Nézni a kapuját,hogy el ne szökjenek,a bűnös lelkek.... >;) Mikor,és hol szeretnéd? Most éppen kivettem egy életet, szabadságnak,s nem tartózkodok,kerek 100 évig a pokolban. Attól még hogy itt vagyok veletek, "Amanadiel" helyettem is őrzi a kapukat.... ;)
Mond csak,miféle vámpírrá szeretnél változni,és miért? De komolyan? Mond,mi a legféltettebb vágyad?
Ne ökörségeket, hanem az igazi mélyebb vágyaidat,mond? Mire vágysz a leginkább? .....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!