Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Találkozni. és egyességet...

Találkozni. és egyességet szeretnék kötni az ördöggel hogyan?

Figyelt kérdés
Szeretnèk magával az ördöggel egyessèget kötni,mèghozzá azt hogy változtasson át engem halhatatlan vámpírrá,igaz így az èn lelkemet nem kapja meg de cserèbe szerzek neki több milliót.hogyan kène vámpírrá válni?
2015. máj. 10. 16:59
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Az konkrét. :D
2015. máj. 13. 19:36
 42/43 anonim ***** válasza:

Üdv! Lucifer Herceg vagyok,a Pokol egyeduralkodója! Az egyetlen,s igazi "Fő-ördög".Ne tévesszen meg a látszat. Nem úgy működnek a dolgok,mint hiszitek,nem ilyen egyszerű! Az élet maga a pokol, talán kicsit alantasabb darab,de legalább alakítható,és vissza fordítható.... >;)

"Én vagyok az út,és az igazság,és ha mersz engem követni,eljuthatsz oda,ahová én!"

Nevem jelentése:. ("Fényhozó Hajnal csillag") A pokol csak egy hely,amit dög unalom őrizgetni,Nézni a kapuját,hogy el ne szökjenek,a bűnös lelkek.... >;) Mikor,és hol szeretnéd? Most éppen kivettem egy életet, szabadságnak,s nem tartózkodok,kerek 100 évig a pokolban. Attól még hogy itt vagyok veletek, "Amanadiel" helyettem is őrzi a kapukat.... ;)

Mond csak,miféle vámpírrá szeretnél változni,és miért? De komolyan? Mond,mi a legféltettebb vágyad?

Ne ökörségeket, hanem az igazi mélyebb vágyaidat,mond? Mire vágysz a leginkább? .....

2017. aug. 26. 09:51
 43/43 anonim ***** válasza:
Elfoglalt vagyok! Kérj időpontot, vagy írj üzenetet!
2021. nov. 14. 17:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!