Hogyan hívjak démont?
Persze, hogy a kérdés miatt sokan benéztek ide. Ti döntitek el, hogy komolyan veszitek-e vagy nevettek majd? Nekem egyikkel sincs bajom, a kérdés adott.
ds-?
Miért unnám a fejed? Én bárkit meghallgatok ugyanakkor beléd kötnék, de csupán az önzés részébe, ha az lennék akkor most nem olvasnátok az üzenetemet, mert valószínűleg már öngyilkos lettem volna az egyik mélyebb pontomban, de nem tettem mert belegondoltam abba, hogy milyen fájdalmat hagynék a szüleimben ezzel. - Ha nem lennék biztos abban, hogy nem ártok senkinek akkor nem is foglalkoznék ezzel.
Jani pedig nem szeretnék lenni, fölérendelt pedig főképp nem. Elfogadom azt, ha valaki jelenesetben egy démon) erősebb nálam, de alapból is egyébként én eleinte tisztelettel indítok a többi pedig következik.
Hidd el nekem tényleg okom van arra, hogy felkeressem, nem akarok elátkozni senkit, amit kérek az tényleg csak két válasz lenne. Ennek az ára nem tudom, hogy megérné-e a lelkemet, bár amilyen rohadt ember tudnék lenni.....
Az nem jutott eszedbe,hogy Istentől kérdezd azt a 2 kérdést?
Ne szórakozz démonokkal szerintem,ha jót akarsz magadnak!
Szia
#16 vagyok.
Az első amit látni "kell" (kell alatt nem értem azt, hogy rád erőszakalom, csak máshogy nem tudom megfogalmazni) hogy minden Istenből van. Maga a teremtés is ő. Te egy darabja vagy, mivel felosztotta magát.
Ezért nem kell senkinek se megbocsájtania. Senki nem bírál el, csak te saját magadat. Nem szakíthattál Istennel, mert te vagy magad és ő minden. Éppen most saját magamhoz beszélek.
Sietned nem kell sehova. Először is a haragot és gyűlöletet kell elendeni.
Teljesen normális, hogy ellenérzéseid vannak a templomba járással kapcsolatban. Rád akarnak valamit erőltetni. A saját valóságukat. Te mélyed tudod az igazságot és ez tör elő belőled. Miért kéne oda menned mikor te vagy ő és nem ott van, hanem mindenhol. Nem kell imádkoznod hozzá.
Nem akarok mérleget vonni, hogy melyik a nagyobb hülyeség. Az öngyilkosság vagy a démonidézés. De azt mondom az öngyilkosság még nagyobb hülyeség.
Azért születtél le, hogy megélj dolgoka és amikor te bedobod a törülközöt, akkor elmenekülsz a magadnak kitűzött cél elöl. Senki nem büntet, magadat fogod megleckéztetni ezért.
A démonokat azért hoztad létre, hogy megélj egy kettőséget. Nem erősebb nálad, mivel ő csak egy program.
nah jó meguntam az irkálást.
Szóval nincs hova sietned. Évek és életek során jut előre az ember. ...
Ez most egy új nézőpont számomra legalábbis hasonlót senkitől nem hallottam.
Ugyanakkor bennem nincsen gyűlölet, nem haragszom senkire.
Az öngyilkosság pedig egy régi sztori és igazad van azzal kapcsolatban, hogy csak egy menekülési kísérlet lenne, bár amennyi bátorság kell hozzá...
Csakhogy már a születésemből kiindulva, nem értem hogy a lyukas szívemmel hogy éltem túl amikor a modern technológia nem volt ott és csak az idő segített, és igazából rengeteg példa van még, arra hogy hogyan éltem túl és mit "véletlenül", de az a baj hogy egy rohadt nagy üresség van bennem és céltalan vagyok, hiába a tanulás a munka a szórakozás. Semmiben nem találom meg önmagam, ha pedig valakiben keresem azt amit hiányolok az hátba szúr. Nem véletlenül nevezek csak két embert barátomnak.
én azt hittem elírás és az akart lenni hogy :
Hogyan hívják démont?
...démonnak
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!