Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan hívjak démont?

Hogyan hívjak démont?

Figyelt kérdés

Persze, hogy a kérdés miatt sokan benéztek ide. Ti döntitek el, hogy komolyan veszitek-e vagy nevettek majd? Nekem egyikkel sincs bajom, a kérdés adott.

ds-?

2015. máj. 9. 13:26
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

#9 Sajnos ez nem megoldható technikai okokból kifolyólag.

#10 Igazából azt hittem, hogy senki nem fogja már megkérdezni, de van kettő darab célzott kérdésem, amire szeretnék választ kapni, mert az ember kíváncsi.

Ugyanakkor ezek témáját nem fejteném ki. Persze ne olyanra gondolj, hogy: "Gazdag leszek, mikor halok meg, adsz nekem pénzt?"

2015. máj. 9. 14:11
 12/27 anonim ***** válasza:
tárcsázd ezt 06-90-demon-hivo
2015. máj. 9. 14:16
 13/27 A kérdező kommentje:

Próbáltam ezzel együtt: 13 666

Azt is amit említettél, de sajnos a tiedre Errort írt ki a mobilom az első pedig pokolra akart küldeni, mert zaklatom....

2015. máj. 9. 14:19
 14/27 anonim ***** válasza:
déémooon gyereeee
2015. máj. 9. 14:48
 15/27 A kérdező kommentje:
ez meg túl egyszerű, biztos nem így működik.
2015. máj. 9. 15:01
 16/27 anonim ***** válasza:

Nem mondom hogy ne csinald, csak az hogy jobban jarsz ha nem 1t alszol ra, hanem vagy 365ot mielott hozzafogsz.

Az egesz felosztotta magat szellemekre(rad), egy jatsoterre es szamtalan kisebb teremto tarsra.

Egyike ezeknek az angyalok. Minden angyal felelos egy teruletert. Ket csoportra oszlanak. Egyik ezeknek a demonok. Nekik az a feladatuk hogy a kakiba huzzanak.

Habeszelni fgosz valamelyikkel, akkor az igazsagot e cel erdekeben fogja torzitani. Barmit is kersz tole, adnod kell majd wrte valamit. Szelsoseges esetbe ha jo hulye vagy a lelkedet is eladod.

Barmit is uzletelsz jobban sose fogsz kijonni belole. Egyreszt okosabb nem lesz, masreszt csak annyi a kerdes hogy csak kettot lepsz hatra vagy 2000et.

2015. máj. 9. 16:35
 17/27 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd Józsinak.
2015. máj. 9. 16:51
 18/27 A kérdező kommentje:
#16 Ez egy meggondolt dolog, már 4 évvel ezelőtt el kezdett érdekelni a téma és ahogy egyre jobban belefolyok egyre többet akarok, okosabb nem leszek ezt elfogadom, bár van olyan tudás ami érdekelne engem is, de nem ezen van a hangsúly. Mindenesetre köszönöm a válaszod ment a zöld.
2015. máj. 9. 18:56
 19/27 anonim válasza:
Telefonon.
2015. máj. 9. 20:18
 20/27 anonim válasza:
47%
Pedig a 16osnak igaza van teljesen...amúgy a legtöbben úgy gondolják hogy ők a Janik és majd ők nem adják el a lelküket, de hidd el nem piti kis trükkökkel meg könyörgéssel próbálkozik majd, mert beléd lát. Ez nem egy szellem, és attól még hogy te idézed meg nem vagy fölé rendelve. Nem akarlak lebeszélni meg ilyenek de neked se lesz az egészségedre,meg a környezetednek sem. Nem akarom hogy und a fejem meg ilyenek, de szerintem felelőtlen és önző döntés lenne.
2015. máj. 9. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!