Hogyan hívjak démont?
Persze, hogy a kérdés miatt sokan benéztek ide. Ti döntitek el, hogy komolyan veszitek-e vagy nevettek majd? Nekem egyikkel sincs bajom, a kérdés adott.
ds-?
#9 Sajnos ez nem megoldható technikai okokból kifolyólag.
#10 Igazából azt hittem, hogy senki nem fogja már megkérdezni, de van kettő darab célzott kérdésem, amire szeretnék választ kapni, mert az ember kíváncsi.
Ugyanakkor ezek témáját nem fejteném ki. Persze ne olyanra gondolj, hogy: "Gazdag leszek, mikor halok meg, adsz nekem pénzt?"
Próbáltam ezzel együtt: 13 666
Azt is amit említettél, de sajnos a tiedre Errort írt ki a mobilom az első pedig pokolra akart küldeni, mert zaklatom....
Nem mondom hogy ne csinald, csak az hogy jobban jarsz ha nem 1t alszol ra, hanem vagy 365ot mielott hozzafogsz.
Az egesz felosztotta magat szellemekre(rad), egy jatsoterre es szamtalan kisebb teremto tarsra.
Egyike ezeknek az angyalok. Minden angyal felelos egy teruletert. Ket csoportra oszlanak. Egyik ezeknek a demonok. Nekik az a feladatuk hogy a kakiba huzzanak.
Habeszelni fgosz valamelyikkel, akkor az igazsagot e cel erdekeben fogja torzitani. Barmit is kersz tole, adnod kell majd wrte valamit. Szelsoseges esetbe ha jo hulye vagy a lelkedet is eladod.
Barmit is uzletelsz jobban sose fogsz kijonni belole. Egyreszt okosabb nem lesz, masreszt csak annyi a kerdes hogy csak kettot lepsz hatra vagy 2000et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!