Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Akik idéztek démont mi a...

Akik idéztek démont mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés
Szóval ha próbáltál démont idézni mi történt veled? És hogy "küldet" vissza?

2015. márc. 21. 21:16
1 2
 1/13 Ozmium42 ***** válasza:
30%
Démonok nem léteznek.
2015. márc. 21. 21:23
 2/13 anonim ***** válasza:
12%
Démont nem "szokás" idézni, mert ami gyenge, az magától is könnyedén oda megy, ha hívod, ami erős, az pedig eleve ott van, ahol lenni akar, és nem igazán érdekli, hogy te mit szeretnél. A nagyon alacsony rendűeket leszámítva a démonok nem egy konkrét helyen, egy adott testben vannak, hanem inkább egy rezgéstartományt képviselnek.
2015. márc. 21. 21:29
 3/13 Ozmium42 ***** válasza:
40%
Minek a rezgéséről van szó?
2015. márc. 21. 21:30
 4/13 anonim ***** válasza:
58%
A kocsonyáéról.
2015. márc. 21. 21:55
 5/13 Ozmium42 ***** válasza:
26%
Aha.
2015. márc. 21. 22:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Pirospaprikával
2015. márc. 22. 06:37
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
Ugyanazzal a módszerrel, ahogyan a nálad legalább háromszor erősebb egyént, akarata ellenére, a te utasításaid végrehajtására kényszeríted!
2015. márc. 22. 07:01
 8/13 esopus ***** válasza:
49%
megittam egy-pár felest aztán mondtam -gyere démon az anyád rücskös mindeni- aztán jobbra néztem meg ballra a farkam meg ki volt verve. nem küldtem vissza de engem talicskával vittek haza.
2015. márc. 22. 16:54
 9/13 anonim ***** válasza:
42%
Egy démont nagyon egyszerűen lehet hivni elég ha a gondolataid mind róla forognak, persze a kisebb démonok emberek akarnak lenni ezért ragaszkodnak az emberekhez, de egy ídő után feladják, és megadják magukat a fénynek, a magasabb ranguak csak okkal jönnek, alku tárgya te a gondolataiddal kérsz tölük valamit de cserébe neked is adnod kell nekik ami számodra a legértékesebb dolog, de viszont elűzni majdnem lehetetlen, csak olyanoknak síkerül akik számos tapasztalattal bírnak és már több ilyen eseten átestek. Szellem ídézéskor egy olyan kaput társz ki a világra amelyen ha valami átjön azt te többé sose küldőd vissza és tönkretesz. Rabul ejti a lelked , az életed, ídővel már részeddé vál és te akkor már a sötét oldalon vagy és olyan dolgokat teszel, akaratlanul amelyeknek durva következményei leszenk. És halálod után vár rád az örök kárhozat , a sötétség... NE FELEDD! úgy élj hogy te róluk ne vegyél tudomást! Számodra nem léteznek!
2015. márc. 22. 19:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Kiba..ott hülyék vagytok... Amennyiben biztosra vesszük hogy léteznek, és azt vesszük alapul amit a barom egyházak állítanak, mindenféle titkos rituálék kellenének hozzá misztikus összetevőkkel amit még a középkorban hitték hogy létezik.... De ha sikerülne is leírást szerezned, mert persze ilyen bolti könyvekben abszolút lehetetlen hogy leírják, és létezik, és megidézed,és megjelenik, akkor úgy megbas_za a szád szélét a le és felmenőiddel együtt, hogy attól koldulsz, mert egy akaratgyenge kis tesiről lógós pöccs vagy.Takarodjál matekot tanulni mert még ahhoz is hülye vagy
2015. márc. 22. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!