Nekem ne írj, mert nem írok vissza, de én is vámpír vagyok. A más nyakán élősködő fajta.
Senki ne írjon nekem, mondom senki! A denevérember a nyomban van, mert elraboltam a barátnőjét. Szeretnék vele kettesben lenni, de nem kell rosszra gondolni.
Deggial írta jól! :D Nem a legegyszerűbb kánitává válni, mert alapból veszély forrás vagy a többi vámpírra nézve. Szóval nem csinálnak csak úgy valakiből vámpírt.
De van egy egyszerűbb megoldásom is! Ezt a könyvet megveszed. (vagy letorrentezed valahonnan)
- Első lépésben elolvasod a könyvet. A mitológiát.
- Fénymásolsz egy karakterlapot, kitöltöd a karakter generálási útmutató szerint. Választat vámpír klánt, elosztogatod a pontokat a karakter alkotásnál.
- Ráveszed a haverokat, barátnőket hogy olvassák el ők is, és írjanak kalandot hozzá, vásároljatok tíz oldalú dobókockákat és készítsenek ők is karaktereket. Ha ez maceráns akkor a fecbookon keresel egy szerepjáték csoportot.
- Leöltök az asztal körül és mehet a vámpírkodás!
Jó szórakozást! :)
Te jól vagy?
Edward, Te vagy az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!