Skyrimben hogyan lehetek vérfarkas vagy vámpír? Plusz egy
kis segítség a Sötét Testvériséghez kellene.
Figyelt kérdés
Nincs magyarositva a gépemen.
1. Ezekhez külön kiegészítő kell?
2. Ha nem kell, akkor hogyan kell átváltozni vagy kit kell megölni ahhoz hogy vérf. v vámp. legyek? Mennyi idő mire a hatás teljesen kialakul? Eddig Morrowinddel játszottam és kezdő vagyok. + Csatlakoztam a Sötét testvériséghez, és ugye ha a főküldit csinálod akk egy idő után a Birodalmiak lerohanják a főhadiszállást. Hogyan lehet mellékküldetéseket vállalni? Ha ez megtörténik, az Éjanya ad feladatokat de azok unalmasak, van egyáltalán értelmük? Kilyukadsz velük valahova?
Vámpírrá válás: általában vámpírral harcolva elkaphatsz tőlük egy fertőzést, amitől az leszel.
Vérfarkas: a Companions küldetések során az leszel.
Kiegészítő nem kell. A Night Mother mindig csak ilyen mellékküldetéseket fog adni, időtöltésnek jók csak, céáljuk nincs.
2015. jan. 24. 12:42
2/5 A kérdező kommentje:
Értem. De...vámpírok hol bukkannak fel gyakran, és companions küldetések alatt mit értsek? Nagyon az elején vagyok. Előre is bocs ha fárasztalak az értetlenségemmel. ^^'
2015. jan. 25. 01:01
3/5 8072 válasza:
Whiterunban a Jorrvaskrban vannak (a palota előtt az a nagy épület) A vámpírok szerte szétt vanak keresgélj barlangokban sírokban stb vérfarkas és vámpír egyszerre nem lehetsz. És ha tudsz angolul akkor ez a kető oldal sokat segíthet.
Vámpír ne legyél, nagyon rossz mellékhatásai vannak, de ha annyira az akarnál lenni, akkor van egy olyan küldetés(bocs, de a nevét nem tudom), amivel lehetsz erős vámpír, ha megfertőznek az nem való semmire. Inkább legyél vérfarkas, ami erős, van csak egy lényegtelen mellékhatása és könnyű azzá válni. Whiterunban bemész a Jorrvarskba és beszélsz Farkassal(ez az angol neve). Az Éjanyás melléküldetések csak pénzszerzésre valók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!