Boricza kérdése:
A The Elder scrolls morrowind nevű játékban lehetek egyszerre vámpír és vérfarkas is? (Trinubal, Bloodmon is megvan)
Figyelt kérdés
2014. dec. 17. 17:33
2/24 A kérdező kommentje:
Köszi,és azt ,hogy lehet megcsinálni?(mármint egyszerre farkasnak és vámpírnak lenni)
Ja és ,hogy fogok kinézni?
2014. dec. 17. 19:44
3/24 anonim válasza:
A vámpírkórt elkaphatod attól is, hogy vámpírokkal harcolsz, vagy átkutatod a testüket. Keress egyet és kutasd át amíg nem jelzi, hogy elkaptad a fertőzést. A vérfarkasság választható történeti elem a Bloodmoonban. Ha úgy döntesz nem leszel az, a játék végén akkor is kapsz egy gyűrűt, amivel kedvedre átváltozhatsz. Ha nem a gyűrűvel teszed, minden éjjel meg fog történni. A kinézetedet szerintem felülírja a vérfarkasság, tehát vagy farkas leszel, vagy vámpír kinézetű ember/elf/akármi. A vérfarkasságért nem utálnak, amíg nincs szemtanúja az átváltozásnak. Ellenben a vámpírt csak a vámpírok és talán a mágus céh nem akarja rögtön megölni, ahogy meglát. Fogalmazzunk úgy, hogy a vámpírság csak nagyon tapasztalt játékosnak ajánlott.
4/24 A kérdező kommentje:
Kösz,ez elég jól hangzott :)
És még annyit,hogy a 4. részben az Oblivionban is lehetünk vámpírok és vérfarkasok
2014. dec. 17. 20:09
5/24 A kérdező kommentje:
? (ezt kihagytam :))
2014. dec. 17. 20:10
6/24 anonim válasza:
Ott csak vámpír, viszont ott talán kidolgozottabb az a rész.
7/24 A kérdező kommentje:
kössz
2014. dec. 17. 20:46
8/24 A kérdező kommentje:
Amúgy van valami különbség a Game of the Year edition és a sima között?
2014. dec. 18. 15:26
9/24 anonim válasza:
A GOTY általában összes kiegészítő + patchek. Nekem Morrowindból van meg (eredetiben), van egy alapjáték CD, egy Tribunal, egy Bloodmoon és egy construction set.
10/24 A kérdező kommentje:
Néztem pluginokat,milyen pluginokat érdemes letölteni hozzá?
2014. dec. 18. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!