Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Chupacabra észlelés magyarorsz...

Chupacabra észlelés magyarországon!?

Figyelt kérdés

Egy magyarországi falu környékén láttak egy állítólag kutyaszerű teremtményt amint ellopta a kakasokat egy Bözsi nevezetű idős hölgytől ki így írta le a teremtményt:

Pont akkora volt mint egy kutya de szerintem nagyobb, nem tudom mi lehetett, a szeme feketén világított és rettentően megrémültem tőle!Gyorsan becsuktam az ajtót mikor meglátott.

Az idős hölgy pár napra rá nyomtalanul eltűnt, nyomozást indítottak ez ügyben de még nem tudnak pontosat mondani mi történhetett vele.

Szinte biztos hogy nem menekült el otthonról mivel már kakasokat is rendelt egy tyúktenyésztőtől aki elvitte a kakasokat a megbeszélt időpontra de sehol nem volt a megrendelő.Szerintetek igaz-e a történet(egy ismerősöm mesélte hogy hallotta a rokonától aki abban a bizonyos faluban lakik).Nekem annyi sántít benne hogy a chupacabra általában nem nagyobb egy kutyánál és a szeme nem fekete hanem vörös teljesen, ezen tulajdonságok egy másik lényre utalnak(aki foglalkozik kriptozoológiával tudja) vagy egy egyszerű farkasra.Vélemények?

#kutya #kakas #chupcabra
2015. máj. 6. 14:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, neked egyre érdekesebb kérdéseid vannak ahogy látom:D

Ez egy legenda, ennyi erővel lehet hogy létezik a Yeti Magyarországon?

-Persze,ebben az országban minden legenda megfordul.

Én viszont egy rókára gyanakodnék, habár a macskáknak szokott a sötétben "világítani" a szeme.

2015. máj. 6. 19:31
 12/20 *Ana Van Der Val* ***** válasza:

Annyira felcsigázott ez a rejtélyes eset, hogy elkezdtem kutakodni, és nemrég a birtokomba jutott egy terhelő bizonyíték, ami a falu térfigyelő kamerájából származik:

[link]

De ez még mind semmi. Véletlenül egy ismeretlen fajra bukkantam, miközben a helyi erdős terület felvételeit nézegettem.

Olyan mint egy loú, csak szárnya van. Szerintem nem szabad félvállról venni, mert lehet, hogy veszélyes.

[link]

[link]

2015. máj. 6. 22:31
 13/20 A kérdező kommentje:

Igen, a loúk képesek hibridizálódni.A leggyakoribb a szárnyas loú hibrid.A legelső kép tényleg egy kútcsát ábrázol bár még csak kölyök kucsa(a kölyökútcsa helyes megnevezése a kucsa)

és ahol egy kucsa van ott közel van a faulka is(a kútcsák általában faulkákban élnek kivéve amelyik mégsem).

Tényleg nem szabad ezeket félvállról venni!

2015. máj. 6. 22:45
 14/20 A kérdező kommentje:

itt egy kifejlett kútcsa: [link]

ez pedig egy fiatal kútcsa: [link]

2015. máj. 6. 22:58
 15/20 SpilerHUN ***** válasza:

Szentséges isten ezek tényleg léteznek????? nem a rajzos szarok hanem amik a fotókon vannak???????? Idáig csak a reptiliánok miatt paráztam most már a többi lény miatt is!!!

Reptiliánokat én is ismerek de ezek a szörnyek halljátok ezek nagyon durvák!

2015. máj. 6. 23:28
 16/20 anonim ***** válasza:

Ismersz??

És honnan tudtad hogy vannak reptilán ismerőseid?

Ők mondták v. mi?

2015. máj. 7. 05:55
 17/20 SpilerHUN ***** válasza:

Jelét adták annak h azok és amikor rákérdeztem nem tagadták. De ahogy Plata barátom mondta ők csak ilyen alsó kasztos gyíkemberek!

egy mmo klánt vezetnek és mindig csak a gond van velük, reptilián módra mindig hóditani akarnak és elintézni azokat akik ellenük vannak.

2015. máj. 7. 07:40
 18/20 Fingkirály ***** válasza:

Az északi erdőkben pedig a köbmedve garázdálkodik, ami annyira ritka, hogy még kriptozoológiai körökben is alig tudnak róla, a világtörténelem során egyetlen írásos bejegyzés található róla, miszerint nyáladzik és fingik.

A köbmedve kibernetikus rokona a kódmedve, ami üzleti informatikai rendszerekben dűt-borít. Néha haverjával, a systemgörénnyel együtt támad :)

2015. máj. 8. 14:26
 19/20 A kérdező kommentje:
na jó, aki nem tudott eddig sokat a kútcsáról: [link]
2015. máj. 8. 23:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Miquel, megint a hülye szóvicceid! Menj már a sunyiba,
2015. máj. 9. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!