Chupacabra észlelés magyarországon!?
Egy magyarországi falu környékén láttak egy állítólag kutyaszerű teremtményt amint ellopta a kakasokat egy Bözsi nevezetű idős hölgytől ki így írta le a teremtményt:
Pont akkora volt mint egy kutya de szerintem nagyobb, nem tudom mi lehetett, a szeme feketén világított és rettentően megrémültem tőle!Gyorsan becsuktam az ajtót mikor meglátott.
Az idős hölgy pár napra rá nyomtalanul eltűnt, nyomozást indítottak ez ügyben de még nem tudnak pontosat mondani mi történhetett vele.
Szinte biztos hogy nem menekült el otthonról mivel már kakasokat is rendelt egy tyúktenyésztőtől aki elvitte a kakasokat a megbeszélt időpontra de sehol nem volt a megrendelő.Szerintetek igaz-e a történet(egy ismerősöm mesélte hogy hallotta a rokonától aki abban a bizonyos faluban lakik).Nekem annyi sántít benne hogy a chupacabra általában nem nagyobb egy kutyánál és a szeme nem fekete hanem vörös teljesen, ezen tulajdonságok egy másik lényre utalnak(aki foglalkozik kriptozoológiával tudja) vagy egy egyszerű farkasra.Vélemények?
Szerintem igaz lehet.Bár Magyarországon biztosan nem él csupakabra, csak magyar rokona a pulicabra.
Vagy lehetett inkább vérfarkas is, mostanában egyre többet hallani ilyenről, egyes falvak teljesen elnéptelenedtek, sőt az alföldi részről állítólag már hosszú sorokban vonulnak a kivándorlók Ukrajna fele remélve ott meglelni a nyugalmat
Most azt nem értem h ez a csupakabra nem külföldön élt idáig? mert a neve alapján azt hittem h valami spanyol területen élt. hogyan jött át ide?
azért nem találjátok furcsának h egyre több az ilyen idegen lényes dolog? most ez előtte a gyíkemberek voltak de róluk legalább van bizonyíték.
ez a csupakabra tényleg kutya méretü? egyre jobban be vagyok szarva ezeketől a lényektöl.
És akkor a veccő a kútcsa ellen is véd?
Nem nagyon értek a loúlógiához.
Persze, a kútcsa a loú közeli rokonfaja, annyiban különböznek hogy a kútcsa akkora pont mint egy kutya de nagyobb és feketén világít a szeme
a meccő egy csont alakú izé amivel meg kell meccőzni a fenevadat és megfutamodik, ez a loúkra nem hat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!