Lehet, hogy a szellemek nem is szellemek?
Elképzelhetö az, hogy a szellemek igazából ugyanolyan élö
emberek mint mi, csak egy párhuzamos világban vannak? Így ök is szellemként érzékelnek minket.
Nem néztem meg, nem is hallottam még erröl a filmröl de mostmár meg fogom nézni :-) köszi
Csak unatkozom és elmerengtem ezen a dolgon. Szerintem lehetséges.
A szellemek egy olyan világban élnek, ahonnan nem jöhetnek le a földre, de ez alól kivétel az itt maradt lelkek.
Oda, ahova a lelkek kerülnek, újra a Földre jönnek egy másik testben.
A szellemek emberek, méghozzá élőek, csak nincs testük.
Amikor egy ember meghal, csak a teste enyészik el, a lelke tovább él. A szellem, ha itt ragad, akkor az megpróbálja felkeresni az olyan embereket, akik tudnak nekik segíteni. Akik viszont Isten színe elé kerülnek, azok felvehetnek egy új feladatot, sőt fel kell venni másik feladatot, de azt a lélek dönti el, hogy mikor, utána újra a Földre születik egy általa választott családhoz, és általa választott testben. Majd megy minden elölről egy körforgásszerűen.
De ezt ne felejtsd el:
Nem minden szellem, mi úgy néz ki, mint mi.
Ha így is lenne. Akkor is lennének szellemek amik valüjában "szellemek".
De ez nincs így.
Mint fizikai anyag másik dimenzióban, te s butorok is másik dimenzióban vannak. S nem érzékeljük.
Az titok, hogy honnan tudom ezeket.
Értelemszerű, hogy az ember nem csak egy test. Az ember feljebbvaló mindennél, ő uralkodhat a természet felett, de az uralmat nem veheti át. Az ember eleve magasabb szinten áll, mint akármilyen más élőlény, növény.
A lélek a szív. A szív a testet működteti, a szívet pedig a lélek. Onnan kezdődik minden, és ott is ér véget.
Istennek az a célja, hogy a világot rendben tartsa. Mindennap, sőt minden másodpercben hálásak lehetünk neki, hogy van, hol élnünk, és hogy létezhetünk.
Minden embernek van feladata, hisz ha nem lenne, akkor nem lennénk itt.
Akinek nincs célja, az nem is létezik e világon, mert nem lenne semmi dolga, csak lenne, és nem csinálna semmit, csak nézne. Pedig még a növényeknek is van célja.
De nem annak kell örülni, hogy elérted a célod, hanem légy boldog az oda vezető úton. Hisz az igazi ember élvezi is, amit csinál, és örül annak, hogy élhet. Ő minden egyes percben hálás azért, hogy az lehet aki, mert tudja, hogy belőle nincs még egy, csak ő van, más nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!