Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van a házban?

Szellem van a házban?

Figyelt kérdés
5 évig nem laktunk a házunkban és nemrég vissza költöztünk. Azóta tiszta idegbeteg a macskám mindenféle hangulat ingadozása van nem lehet felvenni mert morog egyből főleg rám morog pedig régen szeretett. Már az is megfordult lehet szellem van a házban mert padláson mindig zörög valami de anyumék szerint csak a huzat meg a macskák de én nagyon félek meg arra is gondoltam lehet engem kísért valami vagy csak szimplán túlreagálom az egészet. Mert amúgy meg semmi furcsa dolog nem szokott történni. Nagyon félek a szellemektől papám szemem láttára halt meg nem szeretett minket én se szeretem temetésén (8éves voltam) elmosolyogtam magam mikor a virágot bele dobtam a sírba nem tudom miért egyszer csak elmosolyogtam magam már arra is gondoltam lehet ő kísért engem.

2015. ápr. 24. 18:48
1 2
 11/14 *Ana Van Der Val* ***** válasza:

A cica még mindig szeret, és majd megnyugszik.

[link]

2015. ápr. 24. 20:57
 12/14 Legoman ***** válasza:

Csak túlreagálod. Ez még nem utal szellem jelenlétére. :)

Ne félj, mert nincs mitől.

Ha nem történnek fura dolgok a házban, akkor nincs semmi gond.

A macska lehet, hogy csak egyszerűen nem szerette volna, hogy felvegyék. :)

Papád nem kísértene téged, mert valószínű már újra leszületett a Földre. De az is lehet, hogy még nem született le, viszont őt nem fogják elengedni onnan, csak ha újjászületik. Itt ragadni meg nem hiszem, hogy itt ragadt.

Az is lehet, hogy tényleg szokatlan neked a ház, és feljönnek az emlékek, és ezeket kötöd össze a macskával, zajokkal.

Amíg nem történnek fura dolgok, addig nem kell félni, de mondjuk ha történik valami, akkor sem, mert az még rátesz egy lapáttal.

Nyugodj meg, mert amíg nem történik semmi, addig minden rendben, ha meg történik valami furcsa dolog és nem egyszer abban a házban, akkor kell cselekedni. :)

2015. ápr. 24. 21:28
 13/14 anonim ***** válasza:
49%
lehet egy padloú tévedt be hozzátok
2015. ápr. 25. 14:38
 14/14 anonim ***** válasza:
A zörgést a padláson valószínű a nyestek okozzák.Nálunk is vannak,van hogy egész éjjel rohangálnak,néha még a földszintre is lehallatszik.
2015. ápr. 26. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!