Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem van a házban?

Szellem van a házban?

Figyelt kérdés
5 évig nem laktunk a házunkban és nemrég vissza költöztünk. Azóta tiszta idegbeteg a macskám mindenféle hangulat ingadozása van nem lehet felvenni mert morog egyből főleg rám morog pedig régen szeretett. Már az is megfordult lehet szellem van a házban mert padláson mindig zörög valami de anyumék szerint csak a huzat meg a macskák de én nagyon félek meg arra is gondoltam lehet engem kísért valami vagy csak szimplán túlreagálom az egészet. Mert amúgy meg semmi furcsa dolog nem szokott történni. Nagyon félek a szellemektől papám szemem láttára halt meg nem szeretett minket én se szeretem temetésén (8éves voltam) elmosolyogtam magam mikor a virágot bele dobtam a sírba nem tudom miért egyszer csak elmosolyogtam magam már arra is gondoltam lehet ő kísért engem.

2015. ápr. 24. 18:48
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat az elírásokért. :)
2015. ápr. 24. 18:50
 2/14 Ozmium42 ***** válasza:
47%
Nem léteznek szellemek.
2015. ápr. 24. 19:11
 3/14 anonim ***** válasza:
Sokan azt mondják, hogy ez hülyeség, de szerintem szellemek léteznek. Pl. nekünk van 1 tanyánk, régen ott lakott a dédim (4 éve halt meg), és néha én is furcsán érzem magam. (5-10 kép van a nagyon régi őseinkről- déd/ük) De, most mondjam azt, hogy ne félj blablabla... ? Amúgy ezekben az elhagyatott házak történetében mindig volt valami szomorú dolog, és igazából a szellemesdiban van is némi igazság. De az ilyen "szellemeket" nem úgy kell elképzelni, mint a scooby dooban, attól teljesen különbözőek.
2015. ápr. 24. 19:11
 4/14 anonim ***** válasza:
Amúgy én nem hinném, hogy ez szellem, sztem szimplán csak "félsz" a háztól. (megértem) Esetleg lehe, hogy van valami emlék a házban a papádról, és emiatt állandóan eszedbe jut, és rettegsz.
2015. ápr. 24. 19:13
 5/14 anonim ***** válasza:
49%
Igazad van Félj! Félj! Félj! A macskádtól!
2015. ápr. 24. 19:36
 6/14 anonim ***** válasza:
67%
Papád halála kicsit beütött,a macska meg érzi a tavaszt.
2015. ápr. 24. 19:53
 7/14 anonim ***** válasza:

A padláson a hangok lehetnek a ház felépítése miatt, vagy az időjárás miatt. Este kicsit lehűl a levegő, nappal viszont van vagy 25 fok, emiatt a fa recseg. Vagy esetleg állatok.

Próbálj meg ésszerűen gondolkodni! És nem kell félni!!! :)

A macska meg lehet kicsit megvan bolondulva enyém is néha szokott amikor melegebb van. És a papáddal történtek miatt lehet úgyérzed hogy kísért téged valami, de ezt csak bebeszéled magadnak.

2015. ápr. 24. 20:36
 8/14 A kérdező kommentje:
Igen szerintem is csak túlreagálom mert azért költöztünk el mert apám verte anyám mikor ittasan hazajött mindig engem küldött el kocsmába hogy hozzam haza lehet ezek miatt se szeretek itt lakni megint meg arra gondoltam a macskám lehet azért ilyen mert új neki a hely meg van kutya is és nincs hozzá szokva.Remélem ez áll a háttérben és nem a szellemek. :(
2015. ápr. 24. 20:49
 9/14 anonim ***** válasza:
De szellemek vannak buuuu xD xD <nem csak trollkodom :P>
2015. ápr. 24. 20:55
 10/14 anonim ***** válasza:
edit: *nincs szellem, csak trollkodom xdxd
2015. ápr. 24. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!