Meighan kérdése:
Elhagyatott öreg házban kísérthet egy régóta halott nő szelleme?
Figyelt kérdés
Nagymamám mesélt egyszer egy történetet amelynek az volt a lényege hogy néhány környékbeli fiatal bemászott egy ódon, régóta üresnek vélt házba és ott lenn a hálószobában találtak egy oszlásnak indult női holttestet. Állítólag a nő szelleme még évekig kísértette őket és a családjaikat.
Szerintetek mennyi igaz ebből?
2015. ápr. 22. 10:35
1/17 Azamat.Kenjebayev válasza:
Bocs, ez véletlenül nem Pécsett történt?
Rémlik valami nekem is.
2/17 A kérdező kommentje:
De igen, nagymamám pécsi és ő mesélte mindig.
2015. ápr. 22. 10:40
3/17 Sexparaszt válasza:
Fogalmam sincs hogy igaz-e,vagy nem,De egyszerűen kideríthetjük! Meg kell keresni a házat,a tulajdonost, És akkor lehet intézkedni.
4/17 Azamat.Kenjebayev válasza:
Úgy tudom, hogy abban a házban fekete mágiával foglalkoztak, nekem azt mesélték.
5/17 Sexparaszt válasza:
Utca? Házszám? Valaki tud részleteket mondani nekem? Most már kezd nagyon érdekelni ez az egész :D
6/17 A kérdező kommentje:
Valahol Pécsett. Pontosabban én sem tudom sajnos.
2015. ápr. 22. 10:53
7/17 anonim válasza:
Mivel szellemek nincsenek, nem is kísérthet. Régen nagyon sok babonában
Igaz, sokan vannak még ma is, akik a középkorban hiszik magukat.
8/17 anonim válasza:
Az emlék és a szemtanúkat keresők a paranoiával kísérthetik.
9/17 Sexparaszt válasza:
Lucifer az önként vállalkozó! Megkeresi nekünk a házat! ugye Luci?
10/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!